İYİ Parti Bursa'da adaylık için kimlerle görüştüğünü açıkladı

İYİ Parti Bursa'da adaylık için kimlerle görüştüğünü açıkladı
Ensonhaber YouTube kanalında Taha Hüseyin Karagöz'ün konuğu olan İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi için 3-4 isimle görüştüklerini açıkladı.

Ensonhaber’in Youtube kanalında Taha Hüseyin Karagöz’ün sorularını yanıtlayan İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu yerel seçimlere dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Yerel seçimlere kendi adayları ile girme kararı alan partisinin yol haritası için sürpriz bir açıklama yapan Türkoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi için de aday çıkartacaklarını duyurdu.

İttifakın dağılması konusuna değinen Türkoğlu, ittifakın her zaman seçim kazandırmadığını belirterek, "31 Mart 2019’da Bursa’da 9 ilçede girdik orada kaybettik, büyükşehirde de kaybettik." dedi.

"BURSA İÇİN 3-4 İSİMLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Bursa adayı için hazırlıkları aktaran Türkoğlu, şunları söyledi: “Bursa için yani yavaş yavaş isimler yazılıp çiziliyor... 3-4 isim var. Değerli isimler var. Genel Başkanımız ilk adayımızı da Bursa’dan açıkladı biliyorsunuz. Orhaneli ilçemizin adayını elini kaldırarak ilk kez açıkladı. Muhtemelen 1 Ekim'e kalmadan ilçeleri açıklayacağız final Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayımızla olacak. Bursa'da tabii ki aday çıkartacağız. Aday adayı noktasında 3-4 kişi ile görüşme içindeyiz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar