Erdoğan'dan salondaki herkesi şaşırtan sözler: Köşemize çekilecek, torunlarımızı seveceğiz

Erdoğan'dan salondaki herkesi şaşırtan sözler: Köşemize çekilecek, torunlarımızı seveceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Gençlik Buluşması” programında gençlere seslendi. Erdoğan, "Vakti geldiğinde siyasette de yönetimde de ülkeye ve millete hizmet etme sorumluluğunu tümüyle sizlere bırakıp kendi köşemize çekilecek torunlarımızı seveceğiz" dedi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen “Gençlik Buluşması” programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gençliği maziden, Fatih'e kurulan köprünün kilit taşı olarak gördüklerini belirten Erdoğan, eşkilat yaygınlığı ve üye sayısıyla sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en güçlü teşkilatına mensup olduklarını söyledi.

Erdoğan, “Burada Türkiye'nin her ilinde her ilçesinde her üniversite temsilciliği olan bir gençlik hareketinden söz ediyoruz. Bir başka ifadeyle sizler teşkilatlanma yaygınlığı ve üye sayısıyla sadece ülkemizin değil dünyanın en güçlü gençlik teşkilatının mensuplarısınız. Rabb'ime bana sizler gibi yol arkadaşları, dava arkadaşları, mücadele arkadaşları verdiği için hamd ediyorum. Sizin gençliğinizin enerjisi üretkenliği ve coşkusu, siyasi hayatımızın her döneminde olduğu gibi bugün de bizim en büyük motivasyon kaynağıdır. Bunun için Ankara ve İstanbul'un yanı sıra ziyaret ettiğimiz tüm illerimizde hatta yurt dışı seyahatlerimizde gençlerimizle bir araya gelmeye özel önem veriyorum” ifadelerini kullandı.

aa-20230914-32150360-32150355-cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan.jpg
Fooğraflar: AA

"GENÇLERİ HER ZAMAN YOL ARKADAŞLARIMIZ OLARAK GÖRDÜK"

Gençlere arka bahçeleri olarak bakmadıklarını ifade eden Erdoğan, "Tam tersine biz gençleri her zaman emaneti teslim edeceğimiz yol arkadaşlarımız olarak gördük. Biz kuşaklar arasındaki anlayış farklılıklarını tehdit olarak kabul etmedik. Tam tersine zenginlik vesilesine dönüştürmeye çalıştık” diye konuştu.

aa-20230914-32150360-32150353-cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan.jpg
Fotoğraflar: AA

"HEP SÖYLEDİĞİM GİBİ BİZ ARTIK SİZİN ZAMANINIZIN MİSAFİRLERİYİZ"

"Hayatın her alanında gençlerimize alan açmanın destek olmanın, onların dinamizmini ve heyecanını ülkenin ve milletin hayrına yönlendirmenin gayreti içinde olduk" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hep söylediğim gibi biz artık sizin zamanınızın misafirleriyiz. Vakti geldiğinde siyasette de yönetimde de ülkeye ve millete hizmet etme sorumluluğunu tümüyle sizlere bırakıp kendi köşemize çekilecek torunlarımızı seveceğiz. Sizlerden istediğim kendinizi siyaset dahil, iş hayatı dahil, spor ve kültür dahil, her alanda, en iyi şekilde yetiştirerek bu kutlu emaneti teslim alıp daha ileriye taşıyacak yetkinliğe erişmenizdir. Halihazırda üstlendiğiniz sorumluluklar, bunun için çok iyi birer fırsattır. Gerisi, sizin sıratı müstakim’den ayrılmadan çalışmanıza, azminize, gayretinize, mücadelenize bağlıdır” şeklinde konuşu.

aa-20230914-32150360-32150354-cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan.jpg
Fotoğraflar: AA

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar