İYİ Parti'den ittifak yapmalıyız diyen Ekrem İmamoğlu'na olay sözler

İYİ Parti'den ittifak yapmalıyız diyen Ekrem İmamoğlu'na olay sözler
Haber Global’de gazeteci Çağlar Cilara’nın sunduğu programa konuk olan İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ittifak söylemine sert bir yanıt verdi.

ZÜLEYHA ÖNCÜ / GÜNBOYU

Haber Global ekranlarında Çağlar Cilara’nın programına konuk olan İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, yerel seçimlerde ittifak isteyen İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert çıktı.

Uz, "Bundan sonra bizi aramasınlar. Biz pazarlık kapısında değil milletimizin gönlünde yer alacağız. Seçim zamanı nasıl Kılıçdaroğlu’nun kapısına gittilerse, şimdi CHP’nin adayı olarak devam etsinler” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE İÇİN İTTİFAK YAPAMAYANLARIN KENDİ KOLTUKLARI İÇİN BİZDEN İTTİFAK TALEP ETMESİ…”

Uz, konuşmasında şu ifadeler yer verdi:

“Sayın Cumhurbaşkanı tekrar koltuğunda olsun, sayın kemal Kılıçdaroğlu Cumhuriyet Halk Partisi’nin tekrar başında olsun, Ekrem İmamoğlu tekrar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olsun, Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olsun. Değişen ne? Herkes kazandı, peki kim kaybetti? Türk milleti. Feragati ortaya koyamayan arkadaşların, sayın Ekrem İmamoğlu’nun ittifak arayışı kendi açısından belki doğrudur ama biz kendisine bir ittifak teklif etmiştik. “Gel aday ol, sen kazanıyorsun.” Dolayısıyla Türkiye için ittifak yapamayanların kendi koltukları için bizden ittifak talep etmesi de kamuoyunun takdirine bırakılacak bir şey.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar