Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu

Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu

Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, üçüncü eleme adayı Avatar Atakan, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. İşte adaya veda eden isim...

Survivor All Star'ın heyecan dolu bölümünde, dokunulmazlık oyunu sonucunda adaya veda eden yarışmacı belli oldu.

Özgür Tetik, Aleyna Kalaycıoğlu, Avatar Atakan ve Merve Aydın'ın kıyasıya mücadele ettiği dokunulmazlık oyunu, izleyicileri ekrana kilitledi. Özellikle Aleyna Kalaycıoğlu'nun yaşadığı dezavantajları açıkça ifade etmesi ve duygusal anları, dikkatleri üzerine çekti.

Kalaycıoğlu, "2 turda da ben atış seçemiyorum. Bu tabii ki dezavantajları olan bir durum. Merve istatistiksel olarak benden önde olduğu için o seçiyor. Aynı şekilde Özgür ve Atakan da. Bugün neler yapacağım ya da yapamayacağım ben de bilmiyorum. Sonlara doğru da geldik. Her düello aslında finale bir adım. İnşallah sakatlık çıkmadan güzel bir gece olur bizim için" sözleriyle duygularını dile getirdi.

Düellonun ilk turunda Aleyna, Merve'ye karşı 5-1 mağlup oldu. Diğer yanda ise Atakan, Özgür'e karşı 5-4'lük bir üstünlük sağladı. Final turunda ise Özgür, Aleyna'ya karşı 5-0'lık bir skorla galip gelerek Aleyna Kalaycıoğlu'nun yarışmaya veda etmesine neden oldu.

Aleyna Kalaycıoğlu duygusal veda konuşması, yaptı. Kalaycıoğlu, "Bu sabah kimseye söylemedim ama dün gece gerçekten kabus görmüştüm. İstanbul'dan çağrıldığıma dair bir kabus gördüm. Onu düşünmemeye çalıştım ama her şeyde bir hayır vardır. Her düellomda Allah'ım hayırlısıysa kalayım değilse gideyim diyorum. Benim için bu sene güzel geçti. Genel olarak üzüldüğüm çok şey oldu ama mutlu olduğum da çok şey oldu."dedi.

İlgili Haberler