Özgür Özel ilk kez açıkladı: Süleyman Soylu Türkiye’de iki kişiye kafayı taktı

Özgür Özel ilk kez açıkladı: Süleyman Soylu Türkiye’de iki kişiye kafayı taktı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bakanlık yaptığı dönemde kafayı taktığı iki kişiyi açıkladı.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in proje tanıtım toplantısına konuştu.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Özel, Sengel'in belediyenin borçlarını ödediğini belirterek, "Birilerine ihale ile verilen işler, belediye tarafından yapılır oldu. İsraf bitti ve yerine hizmet geldi. O günden bugüne Filiz Ceritoğlu Selçuk’ta yaptıkları ile hem size verdiğiniz oyu helal ettirdi, hem de partimizi, bizleri onurlandırdı, gururlandırdı, ona güvenen kimsenin güvenini boşa çıkarmadı. Kendisini yürekten alkışlıyor, tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

DİKKAT ÇEKEN SÜLEYMAN SOYLU ÇIKIŞI

Konuşması esnasında AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'nun İçişleri Bakanlığı yaptığı döneme değinen Özel, Soylu'nun Türkiye'de iki kişiye kafayı taktığını belirtti.

Özel, bu kişilerin isimlerini vererek şunları söyledi: "Bir tanesi Filiz Ceritoğlu, bir tanesi Ekrem İmamoğlu. İkisi ile özel uğraştı, mahkemelere verdi. Hatta Ekrem Bey’e kumpaslar kurarak, ceza aldırdı. Burada da Filiz’e kafayı taktı, vay efendim nasıl Selçuk yerine Efes Selçuk dermişsin. Hala mahkememiz sürüyor. Ama Süleyman Soylu’ya o gün söylediğimi bugün bir kez daha söyleyeyim. Filiz Başkan sen kimseden korkma. Karıncanın kardeşi var o da CHP’lilerdir"

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar