Fatih Erbakan rakam vererek açıkladı: İki siyasi partiye meydan okudu

Fatih Erbakan rakam vererek açıkladı: İki siyasi partiye meydan okudu
Yerel seçim çalışmaları kapsamında Malatya'da partisinin düzenlendiği miting programında konuşan YRP lideri Fatih Erbakan, rakam vererek iki siyasi partiye meydan okudu.

Eskimalatya'da düzenlenen bir etkinlikte konuşan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin üye sayısının hızla arttığını ve önemli bir kilometre taşına ulaştığını açıkladı.

Erbakan'ın verdiği bilgilere göre, YRP'nin üye sayısı 488 bini aşarak Milliyetçi Hareket Partisi'ni (MHP) geride bıraktı ve 500 bin üye hedefine sadece bir adım kaldı.

Erbakan, konuşmasında YRP'nin büyüme hızına vurgu yaparak, "Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olarak yolculuğumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Ayrıca, önlerindeki hedeflerin İYİ Parti'nin üye sayısını da geçmek olduğunu belirterek, "İYİ Parti'nin üye sayısını geçmek için çalışıyoruz. Birkaç gün içinde Türkiye'nin üye sayısı bakımından en büyük üçüncü siyasi partisi olacağız" ifadelerini kullandı.

fatih.jpg

ERBAKAN'DAN İDDİALI ÇIKIŞ

YRP Genel Başkanı ayrıca, önümüzdeki aylarda parti üye sayısını bir milyona çıkarmayı hedeflediklerini de dile getirdi. Bu büyüme trendinin sadece üye sayısıyla sınırlı kalmayacağını belirten Erbakan, "Önce yerel yönetimlerde iktidar olacağız, ardından 2028'de genel iktidara yürüyeceğiz” dedi.

Partisinin 31 Mart seçimlerinde önemli bir oy artışı yaşayacağına olan inancını da dile getiren Erbakan, "Allah'ın izniyle milli görüşün bereketiyle yüzde yirminin üzerinde oy alacağız" sözleriyle iddialı bir tablo çizdi.

Erbakan, konuşmasında ayrıca geçmişte yaşadıkları deneyimlere atıfta bulunarak, muhalif kesimlerin partiye yönelik eleştirilerini de yanıtladı.

"Birkaç yıl önce kimse ağzına almadığı partimiz, şimdi herkesin dikkatini çekiyor. Bu, milletimizin uyanışının ve dirilişinin bir göstergesidir." diyen Erbakan, muhalefetin eleştirilerinin parti büyümesini engelleyemeyeceğini vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar