TFF'den Süper Kupa açıklaması: Maç tarihi ve yeri belli oldu

TFF'den Süper Kupa açıklaması: Maç tarihi ve yeri belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yapılacak olan Süper Kupa finalinin detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında gerçekleştirilecek olan Süper Kupa finali için kararını açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada, "2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. kulüpleri arasında, daha önce 21 Şubat 2024 tarihinde duyurulduğu gibi, 7 Nisan 2024 Pazar günü, saat 21.30'da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacaktır" denildi.

123.jpg

'ALTERNATİF BİR TARİH BULUNAMADI'

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun edindiği bilgilere göre, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 7 Nisan tarihini belirlemişti ancak Fenerbahçe'nin başvurusu üzerine bu tarih yeniden değerlendirildi. Ancak yoğun takvim nedeniyle Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları göz önünde bulundurulduğunda alternatif bir tarih bulunamadı.

Usul gereği Türkiye Kupası'nın diğer talibi Galatasaray'ın da görüşü alındı. Galatasaray, yazılı olarak 7 Nisan tarihi dışında bir tarih belirtmedi.

Taraflardan birinin tarih değişikliği istememesi kararda belirleyici oldu. Ancak asıl etken, çok yoğun bir program içinde alternatif bir tarih bulunmamasıydı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar