Konuştuğu esnada saldırıya uğramıştı! Lütfü Savaş’tan kendisini sahneden iten saldırgan hakkında flaş karar

Konuştuğu esnada saldırıya uğramıştı! Lütfü Savaş’tan kendisini sahneden iten saldırgan hakkında flaş karar
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, vatandaşlara hitap ettiği esnada kendisini iten bipolar bozukluk yaşayan şahıs hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Lütfü Savaş, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

gjstzfrxqai6ibn.jpeg

Hatay’ın Samandağ ilçesi Yaylıca Mahallesi’nde halka hitaben konuştuğu esnada istenmeyen bir olay yaşayan Savaş, bipolar bozukluğu olan A.G. (39) tarafından sahneden itildi.

gjstzftxyaaw-ek.jpeg

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Olayı herhangi bir olumsuzluk yaşamadan atlatan Savaş, seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Kendisini kürsüden iten şahıstan şikayetçi olmayan Savaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada vatandaşın tedavisi için elinden geleni yapacağını belirtti.

Savaş, paylaşımında “Bugün Samandağ-Yaylıca'da maalesef psikiyatrik tedavi gördüğünü öğrendiğimiz bir yurttaşımız, çok güzel bir coşkuyla bizi karşılayan Samandağ halkına hitap ederken tatsız bir olay yaşandı.

Ben doktorum, yurttaşımız hasta. Onun tedavisi için de her şeyi yapacağım. Üzüntüsünü bildiren herkese, Samandağ ve Yaylıca halkına ve hasta kardeşimizin ailesine tüm destekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

lutfu-savas.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar