Özel’den Kılıcdaroğlu’na bomba yerel seçim teklifi! Ankara’daki yemeğin perde arkası sızdırıldı

Özel’den Kılıcdaroğlu’na bomba yerel seçim teklifi! Ankara’daki yemeğin perde arkası sızdırıldı
Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri’nde dün bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görüşmesinin detayları ortaya çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yeni Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da düzenlenen bir akşam yemeğinde bir araya geldi.

Özel, geçtiğimiz gün CHP Tunceli eski Milletvekili Kamer Genç’in 8'inci ölüm yıldönümü için düzenlenen anma töreninden sonra Ankara'ya döndü ve Kılıçdaroğlu ile baş başa bir yemekte buluştu.

aa-20240122-33501948-33501946-chp-genel-baskani-ozgur-ozel-tuncelide-partililerle-bulustu.jpg

Özel, törende yaptığı konuşmada, "‘Kemal Bey’e vefalı olun’ diyorlar. Bir önceki genel başkana vefa, partisini iktidar yaparak olur” demişti. Bu açıklamanın ardından Özel, Tunceli dönüşünde Kılıçdaroğlu ile akşam yemeğinde görüştü.

KILIÇDAROĞLU TEKLİFE SICAK BAKMIYOR

Sözcü’den Başak Kaya’nın haberine göre, Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde gerçekleşen yemekte, özellikle yerel seçimlere ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

ozeeeel.jpg

Yemek, 19.40'ta başlayıp geç saatlere kadar devam etti. Ancak kulislerde, yeni yönetimin Kılıçdaroğlu'na yerel seçimlerde sahaya inme teklifi sunduğu ancak Kılıçdaroğlu'nun bu teklife sıcak bakmadığına dair iddialar ortaya atıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar