Muharrem İnce ‘sabredin’ diyerek tarih verdi: Her şey memleket için

Muharrem İnce ‘sabredin’ diyerek tarih verdi: Her şey memleket için
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, X hesabından yaptığı paylaşımda, aylardır konuşmadığını belirterek, açıklama yapacağı tarihi açıkladı.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala, siyasi partiler arasındaki iş birliği görüşmeleri de sürüyor. Geçtiğimiz haftalarda CHP lideri Özgür Özel'le bir görüşme gerçekleştiren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçim öncesi süren sessizliğini bozacağını açıkladı.

X hesabından paylaşım yapan İnce, açıklamasında "Aylardır konuşmuyorum, sabrettiniz. Cuma gününe kadar daha sabretmenizi rica ediyorum. Her şey Memleket için" ifadelerini kullandı.

muharrem.jpgÖZEL İLE İNCE ARASINDA İŞBİRLİĞİ OLACAK MI?

Muharrem İnce 4 Ocak’ta Özel ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında "Memleket meselelerini, halkın meselelerini konuştuk, önümüzdeki süreç içinde diyalog ve temas halinde olma noktasında fikir birliğine vardık” demişti.

1079319521-0-0-3142-1768-1920x0-80-0-0-423d6ca2801c6a40f3ca35ff0de8c5f5.jpg

İki lider arasındaki muhtemel işbirliğinin ayrıntılarının Özel’in Memleket Partisi’ne yapacağı iade-i ziyarette ele alınması planlanırken, geçen 18 günde bir görüşme gerçekleşmedi.

Memleket Partisi MYK ve Parti Meclisi toplanarak, yerel seçimle ilgili tutumunu belirleyecek.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar