Orhan Gencebay'ı Sevim Emre böyle savundu: Köpekler havlasın

Orhan Gencebay'ı Sevim Emre böyle savundu: Köpekler havlasın
Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un iftarına katılan Orhan Gencebay eleştiri yağmuruna tutuldu. Gencebay'ı hayat arkadaşı Sevim Emre eleştirenlere hakeret ederek savundu.

Ünlü Türk müziği sanatçısı Orhan Gencebay, dün akşam Şişli'de gerçekleştirilen iftar programına katılarak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a destek verdi.

12 Punto'nun haberine göre iftar esnasında sahneye çıkarak birlikte şarkı söyleyen Gencebay ve Kurum'un bu birlikteliği, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Ancak, Gencebay'ın bu destek hareketi aynı zamanda bazı eleştirilere de maruz kaldı. Sosyal medyada, sanatçının siyasi bir etkinlikte yer almasına yönelik çeşitli eleştiriler yapıldı. Bunun üzerine, Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, eleştirilere yanıt verdi.

Sevim Emre, eşini "siyaset üstü bir kişilik" olarak nitelendirerek savundu ve "İstese Cumhurbaşkanı bile olurdu" şeklinde konuştu. Emre, bu durumun siyasi bir partiyle ilişkilendirilemeyeceğini vurgulayarak, "Hangi parti vatanı için uğraşıyorsa yanındayız. Köpekler havlasın boşverelim" ifadelerini kullandı.

Orhan Gencebay'ın Murat Kurum'a verdiği destek, sanat camiası ve siyaset kulislerinde de konuşulan bir konu haline geldi. Kimi desteklerle karşılanan bu birliktelik, kimi kesimlerce ise sanat ve siyaset arasında çizilen çizgiyi sorgulatan bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar