Canlı yayında çarpıcı açıklamalar: Murat Kurum'un sözünü tuttuğunu herkes bilir

Canlı yayında çarpıcı açıklamalar: Murat Kurum'un sözünü tuttuğunu herkes bilir
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum, Ahmet Hakan’ın programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İstanbul'un yaklaşan yerel seçimlerine sayılı günler kala, adaylar yoğun bir şekilde seçim propagandası yapıyor. Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum da bu kapsamda programlarını sürdürüyor. Son olarak Ahmet Hakan'ın 'Tarafsız Bölge' programına konuk olan Kurum, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

6601cb37400ec1033633fc9a.webp

Kurum, bakanlık döneminde verdiği sözleri tuttuğunu ve bunun herkes tarafından bilindiğini ifade etti. "Murat Kurum sözünün tuttuğunu herkes bilir" diyen Kurum, özellikle deprem gibi acil durumlarda hızlı bir şekilde müdahale ettiklerini vurguladı. Bu açıklaması sırasında Ahmet Hakan'ın "Mesela nerede tuttunuz sözünüzü?" sorusuyla karşılaşan Kurum, Elazığ ve Malatya'daki depremde hızla müdahale ettiklerini örnek gösterdi.

kurumm.jpg

"BANA KARA MURAT DİYORLAR"

Özellikle de Elazığ ve Malatya'daki depremde aktif bir şekilde çalışmalar yürüten Kurum, burada uzun süre kalarak verdiği sözleri yerine getirdiğini belirtti. Bu noktada Ahmet Hakan'ın "Kara Murat mı derlerdi?" şeklindeki sorusu üzerine gülerek "Evet, Kara Murat diyorlar" yanıtını verdi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar