Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Erdinç Yapan

Erdinç Yapan

KALBURÜSTÜ

Omuzlardaki yük

Kimi zaman fizikseldir omzunuzdaki yük, kaldıramadığınız bir ağırlığı metrelerce yukarıya taşımak zorunda bırakılmışsınızdır!

Taş taşırsınız, kilolarca ağırlık vardır omuzlarınızda sizi nefessiz bırakır. Birkaç adım dahi atamazsınız. Biraz ileride biteceğini bile bile gidemezsiniz. İşte öylesine ağırlaşmıştır o yük!

Yılların yükü omzumuzda ilerliyoruz… Öylesine ağır, öylesine taşıması zor.

Nefes almayı imkansız hale getiren bir yükü yıllardır taşıya taşıya artık sona geldik. Birkaç adım sonrası yükle vedalaşmak olacak…

Yükler zordur her zaman, yüklendiklerimiz bizleri geliştirir de hiç çıkılmayacak bir bataklığın içine de sürükleyebilir.

Arkaya dönüp bakmak önemlidir bu yüzden, dizlerimize çöken ve bizi içten içe çürüten yükü omzumuza yükleyenleri iyice bilmek gerekir.

Kurtulmak mümkündür omzunuzdaki yükten, zihninize yüklenen, ruhunuzu ezen yük ne kadar ağır olsa da bir anda atıp kurtulabilirsiniz.

İstemekle başlar her şey…

Kimi zaman uygun koşulların oluşmasını beklemeden bir anda bırakmak gerekir.

Yıllardır sizi acıtan içten içe çürüten ağırlıktan kurtulmak için tek bir hamle yeterlidir.

İşte yılların ağırlığından kurtulmak adına omzumuzdaki yükten kurtulmak adına önemli bir fırsat var karşımızda.

Yaşattığı onca acıdan, huzursuzluktan, utançtan, itibarsızlıktan falanca filanca onlarca karanlık şeyden kurtulmak adına çok önemli bir fırsat!

Sunulan fırsatların doğru bir şekilde değerlendirilmesi adına omuzlarımızın üzerindeki yükten tek bir hamleyle kurtulmak adına atılacak doğru bir adım bizleri ileriye götürecektir.

Hatta hafifleyeceğimiz için belki hiç farkına varmadığımız kanatlarımız çıkacak da gökyüzünün tüm renklerini görme fırsatı bulacağız.

İşte tüm bu sebeplerden, omuzlardaki yüklerden kurtulma vakti…

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları