Tedavi parasını çaldı! Adını dizi karakteriyle...

Tedavi parasını çaldı! Adını dizi karakteriyle...
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, adını dizi karakteriyle değiştiren Ömer Can Aslanhan sosyal medyada gündem oldu. Kanser hastası yengesinin tedavi parasına el koyup pahalı kıyafetler ve estetik için harcayan Aslanhan’ın,  asıl adının Ezel Bayraktar olduğu ortaya çıktı. İşte Müge Anlı Ezel olayı tüm gelişmeleri...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Ezel olayı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Adını dizi karakteriyle değiştiren Ömer Can Aslanhan sosyal medyada olay oldu. Kanser hastası yengesinin 300 bin liralık tedavi parasına el koyup pahalı kıyafetler, lüks yaşam ve estetik için harcayan Aslanhan’ın, mahkeme kararı ile Ezel Bayraktar ismini aldığı öğrenildi.

Oyuncu olma hayaliyle ailesini terk eden, asıl adı Ömer olan Ezel Bayraktar, mahkemeye başvurarak adını değiştirdi. 

PEKİ EZEL BAYRAKTAR KİMDİR?

5 ay önce Adana''dan ayrılan. Ömer Can, kanser hastası yengesinin tedavisi için evi satarak elde ettiği 300 bin TL''yi yanında götürdü. Oyuncu olma hayali kuran Aslanhan, Kenan İmirzalıoğlu''nun canlandırdığı Ezel Bayraktar karakterine hayran olduğu için mahkemeye başvurarak adını ''Ezel Bayraktar'' olarak değiştirdiği ortaya çıktı.

Ömer Can Aslanhan yani mahkeme kararı ile Ezel Bayraktar''ın ağabeyi Mehmet Aslanhan ve yengesi Tuğba Aslanhan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.

Programa çıkan Aslanhan yani Ezel Bayraktar, "Parayı kendi rızalarıyla verdiler. Çalmadım. Elime geçince öderim" diyerek çalma iddialarını reddetti.

Programda Ezel Bayraktar''a bir çiftçiden ve turşucudan iş teklifi geldi. Ancak Ezel Bayraktar, yengesinin ameliyat parasını ödeyebilmesi için aldığı iş tekliflerini kabul etmedi. Bayraktar çalışacağını ve yengesi ile ağabeyine olan borcunu ''gece gündüz çalışarak'' ödeyeceğini belirtti.

EZEL BAYRAKTAR KAÇ YAŞINDA?

1998 Aralık doğumlu Ezel Bayraktar 24 yaşındadır. Gaziantepli olan Ezel Bayraktar Yalnız Kurt dizisinde geçici olarak rol aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar