Müge Anlı’da tanındı! Kısmetse Olur'a katılacağını açıkladı!

Müge Anlı’da tanındı! Kısmetse Olur'a katılacağını açıkladı!
‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programıyla tanınan Ezel Bayraktar, yaptıklarıyla Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Kanser hastası yengesinin tedavi masrafları için biriktirdiği 300 Bin Lira'yı alarak ortalardan kaybolan Bayraktar, TikTok’ta yaptığı açıklamayla Kısmetse Olur’a katılacağını duyurdu.

‘Müge Anlı ile Tatlı Sert'' programında ekranlara gelen Ezel Bayraktar, kanser hastası yengesinin tedavi olmak için evini satarak biriktirdiği 300 Bin Lirayı da alarak ortalardan kaybolan Bayraktar’ın dosyası günlerdir işlenmişti. Asıl ismi Ömer olan ve sonrasında adını Ezel olarak değiştiren genç, yaptıklarıyla Türkiye’nin gündemi olmuştu.

En büyük hayali oyuncu olmak olan Ezel Bayraktar, Youtube''da tekrar yayın hayatına başlayan ve ilk günden bu yana çok ses getiren Kısmetse Olur Aşkın Gücü''ne katılacağını TikTok’ta yaptığı paylaşımla duyurdu.

Bayraktar, yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Katıldığı bir TikTok canlı yayınında yayıncı Onur Sermik''in "Kısmetse Olur''a katılsan patlarsın" sözleri üzerine "Katılacağım Abi" cevabını veren Ezel, programa başvuru yapacağını belirtti. Yayında Onur Sermik, Bayraktar''a "Bundan sonra benim himayemdesin" ifadelerini kullandı. İkiliye yayın boyunca izleyiciler tarafından hediyeler yağdı.

Kısmetse Olur ekibinin, Ezel Bayraktar''ın başvurusunu kabul edip etmeyeceği merak konusu oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar