Müge Anlı'nın Derya'yı yayına çıkarmama nedeni belli oldu!

Müge Anlı'nın Derya'yı yayına çıkarmama nedeni belli oldu!
Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkarak bütün Türkiye'de infial yaratan Derya Yalçınkaya, ani bir şekilde programın akışından çıkarılmıştı. Derya Yalçınkaya'nın neden programda yer almadığı ortaya çıktı.

Derya Yalçınkaya''nın eşi Selim Yalçınkaya''nın ölümünün araştırılması için Selim Yalçınkaya''nın ailesi Müge Anlı''nın sunduğu Tatlı ile Sert programına başvurmuştu. Programdaki çarpık ilişki ağı ve cinayetler kısa sürede Türkiye''nin gündemine oturmuş ve milyonlarca kişi tarafından takip edilir hale gelmişti. Derya Yalçınkaya''nın canlı yayında köyden pek çok kişi ile çoklu ilişki yaşadığını itiraf etmesi sosyal medyada bomba etkisi yaratmıştı.

"ÖZEL GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI İDDİASI"

Derya Yalçınkaya''nın özel görüntülerinin köydeki sevgililerinden biri olan Ertuğrul adlı kişi tarafından yayınlandığı iddiası dikkat çekerken geçen haftalardan bu yana programda işlenmeyen olayın neden sürdürülmediğinin nedeni belli oldu.

SAVCILIK YAYIN YASAĞI GETİRDİ

Olayın kısa sürede Türkiye''nin gündemine oturmasının ardından savcılık, söz konusu cinayetler hakkında derinlemesine çalışma başlatma ve bu sebeple soruşturmayı gizli yürütme kararı aldı. Bu gizliliğin bozulmaması için de Müge Anlı''nın yayınına Derya Yalçınkaya konusu için yayın yasağı getirildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar