Müge Anlı'dan önce o isim vardı! Sıcağı Sıcağı'nın sunucusu son hâliyle...

Müge Anlı'dan önce o isim vardı! Sıcağı Sıcağı'nın sunucusu son hâliyle...
Bir dönemin Sıcağı Sıcağı programını sunan Cem Kurtoğlu, emniyet güçlerinin yardımıyla, Türkiye'de işlenen birçok suç öyküsünü açığa çıkarmıştı. Kurtoğlu'nun son hâliyle dikkatleri üzerine çekti.

1994 ve 1998 yılları arasında Sıcağı Sıcağı programı 254 bölüm boyunca televizyon ekranlarında izleyiciyle buluştu. Dehşet verici hikâyelerle akıllara kazınan ve Türkiye''nin çeşitli yerlerinde suç anına dair canlandırmalar yapan programı, Cem Kurtoğlu sundu. Çeşitli canlandırmalarla olay anını izleyiciye aktaran ünlü sunucu, programda birçok suç hikâyesini ortaya çıkardı. Şimdilerde ise 63 yaşında olan Kurtoğlu, yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırttı. 

ÜNLÜ SUNUCUNUN SON HÂLİ

1998 yılına kadar Sıcağı Sıcağına programını  izleyicilere sunan Cem Kurtoğlu, sonradan asıl mesleği olan oyunculuğa döndü. Birçok projede yer aldı. Bunlar; Arka Sokaklar, Yaprak Dökümü, Galip Derviş, Gönül Dağı gibi

Şimdilerde ise O Kız dizisinde Arkın karakterine  hayat veren Kurtoğlu''nun, yıllar içindeki değişimi dikkat çekti. İki çocuk babası olan oyuncu, hayatına dair kareleri takipçileriyle paylaşmaktan çekinmiyor.

Ankara Devlet Konservatuvarı''nı bitiren Cem Kurtoğlu, çeşitli projelerde seslendirmeler yapmış ve Sıcağı Sıcağına dışında Haberciler, Yakamoz ve Geride Kalanlar gibi programları da sunmuştu.

CEM KURTOĞLU KİMDİR?

Kurtoğlu, 31 Temmuz 1959 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi oyuncu Muazzez Kurtoğlu, babası oyuncu Haluk Kurtoğlu’dur. Ankara Devlet Konservatuarı yüksek bölümünden mezun olduktan sonra  Ankara Devlet Tiyatrosu''nda ardından İstanbul Devlet Tiyatrosu''nda görev almıştır.

1990-1991 TRT 1''de Gün Başlıyor programını, Show TV''de de 1992-1999 senelerinde yapılan Sıcağı Sıcağına haber programını sundu. Show TV için 1999 da Haberciler, 2000-2001 Kanal 6''da Haberciler, 2004-2006 yıllarında Samanyolu için Yakamoz, 2006-2007 Samanyolu TV''de Geride Kalanlar adlı programları hazırlayıp sundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar