Müge Anlı milyonların önünde açtı içinden çıkanlar herkesi şoke etti!

Müge Anlı milyonların önünde açtı içinden çıkanlar herkesi şoke etti!
Gaziantep'te yaşayan Mehmet Ataş, 18 yaşındaki kızının 70 yaşındaki sözde hoca olan kişi tarafından kaçırıldığını iddia ederek Müge Anlı'dan yardım istedi. Evinin her yerinden muska çıktığını iddia eden baba, canlı yayına muska diye getirdiği kağıdın içinden iddia kuponu çıktı. Müge Anlı şaşkınlığını gizleyemedi.

Gaziantep’te oturan Mehmet Ataş, 18 yaşındaki kızı Ayşenur Ataş’ın 70 yaşındaki Kahraman tarafından kaçırıldığını iddia ederek Müge Anlı''dan yardım çağrısında bulundu.

Müge Anlı''nın sunumunu yaptığı Tatlı Sert programında kendinin din insanı olarak tanıtan bir kişinin yaptıkları gündemi birbirine kattı. Gaziantep’ten gelen baba Mehmet Ataş, 18 yaşındaki kızı Ayşenur Ataş’ın bir ‘din insanı’ tarafından kaçırıldığını iddia ederek Müge Anlı''dan yardım istedi.

Baba Ataş’ın iddiasına göre bu kendisini sözde hoca diye tanıtan şarlatan önce eşini kandırdı ve defalarca muska için para aldı. En son da 18 yaşındaki kızı Ayşenur''u kaçırdığını iddia ediyor. Mehmet Ataş’ın eşi ise  kendisini sözde din insanı olarak tanıtan adama inanıyor. 

Baba Mehmet Ataş Tatlı Sert programında şu ifadeleri kullandı:

“Ses kayıtları da var elimizde. 70 yaşındaki adam daha önce bizim mahallede hocaydı. Bu önce benim eşimi kandırdı. İnşaatta çalışan biriyim. Sürekli gönderdiğim para ile tılsım çıkardığını söylüyor. En son da kızım gitti. Eşim de şimdi tılsım yaptığını düşünüyor. Peşini bırakmayacağım” ifadelerini kullanan baba daha sonra Müge Anlı''ya bir muska verdi. Muskanın içerisinden iddia kuponları çıktı.

''''10 YILDIR ERKEK DEĞİLİM''''

Kendisinden 52 yaş küçük genç kızı kaçırdığı ve kendini hoca olarak tanıtıp muska yazdığı iddia edilen yaşlı adam da iddialara yüzünü göstermeden canlı yayında cevap verdi. Üzerine atılı iddiaları kabul etmeyen sözde hoca, doktordan rapor aldığını söyleyerek ''''10 yıldır erkek olmadığını ifade etti. Yaşlı adam, ''''Ben kızına iyilik yaptım. Kötülüklerden kurtardım. Bana iftira atıyorlar. 1 senedir gözüm görmediği için muska yapmıyorum'''' ifadelerini kullandı. Kahraman adlı sözde hoca ''Raporu alma amacınız ne?'' sorusuna ''''Bana iftira atıyorlar. Bunu mahkemeye sunacağım'''' şeklinde konuştu.

MUSKA İÇİNDEN ÇIKAN ŞAŞIRTTI!

Daha önce mahalle bakkalı işleten 70 yaşındaki yaşlı adamın yazdığı muskayı canlı yayına getiren Mehmet Ataş, bu muskalar evin her yerinden çıkıyor dedi. Müge Anlı da söz konusu muskanın içinden ne çıkacağını merak edip açarak, paketlenen ''muska'' içinden cips paketi ve gazete kupürü çıktı.

İddiaların odağındaki sözde hoca Kahraman için canlı yayına bağlanan bir kişi, '''' Bu kişi benim komşumu da dolandırarak altınlarını aldı. Ona da muska yapmıştı. Amacı kadını yanına çekmekti'''' sözlerini dile getirdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar