Müge Anlı'nın kulağına fısıldadı mikrofondan duyuldu!

Müge Anlı'nın kulağına fısıldadı mikrofondan duyuldu!
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında avukat Rahmi Özkan'ın eğilerek sunucu Müge Anlı'nın kulağına fısıldadığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

ATV ekranlarından yayınlanan ve Müge Anlı''nın sunduğu ''Müge Anlı ile Tatlı Sert programı''nda dikkat çekici anlar yaşandı. Anlı''nın doğum gününü kutlayan avukat Rahmi Özkan’ın Müge Anlı’nın kulağına eğilip bir şeyler fısıldamaya başladığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Sunucu Müge Anlı avukat Özkan’ı, “Gizli konuşmalarımızın hepsi çıkıyor” diyerek uyarıda bulunurken, Özkan ise “Duyulsun o zaman” ifadelerini kullandı. Avukat Rahmi Özkan Anlı’nın doğum günü hem de 3000. program dolayısıyla  Cumhuriyet altını aldığını söyleyerek hediyesini takdim etti.

ANLI’NIN KULAĞINA FISILDADI! 

Programın başında Müge Anlı’nın ardından Rahmi Özkan bir konuşma yaparak Anlı’yı öpmek için yaklaştığında eğilerek kulağına fısıldadı. Bu sırada Özkan’ın Anlı’ya “Her sene olduğu gibi altınımı getirdim. Onu takdim edeceğim” dediği duyuldu.

“BU GİZLİ KONUŞMALARIMIZIN HEPSİ ÇIKIYOR”

Müge Anlı ise “Çok teşekkür ederim. Biliyorsun, bu gizli konuşmalarımızın hepsi çıkıyor. Bu mikrofonlar çok hassas. Kulaktan kulağa söylenince…” diyerek Özkan’ı uyardı.

ANLI''YA CUMHURİYET ALTINI VERDİ

Avukat Rahmi Özkan da “Olsun, duyulsun o zaman” diyerek “Biz senelerdir Müge Anlı’nın her yaş gününde, o elimizde yetişen bir bebek olarak, hani bebeklere Cumhuriyet altını takılır ya, ben de bu Cumhuriyet altınını hem Müge Anlı’nın doğum günü hem 3000. programımızın başarısı için bir hatıra olarak takdim ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar