Pavyona gidip kurtlarını döktü! İnci Taneleri'ndeki Güven Kıraç’ın tarla satan dayı dansı olay oldu

Pavyona gidip kurtlarını döktü! İnci Taneleri'ndeki Güven Kıraç’ın tarla satan dayı dansı olay oldu
Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi, yayınlandığı günden beri büyük ilgi görüyor. Güven Kıraç'ın canlandırdığı Kasım karakterinin pavyona gitmesi ve ortaya koyduğu dans performansı, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Özellikle Güven Kıraç'ın pavyondaki sahnesi, izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Sosyal medya platformlarında "Tarla Satan Dayı Dansı" olarak adlandırılan bu sahne, kısa sürede viral oldu. İzleyiciler, Kıraç'ın performansını "Helal olsun be", "Nasıl da güzel oynamış" yorumlarında bulundular.

İnci Taneleri dizisi, sadece güçlü hikayesiyle değil, aynı zamanda başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Yasemin Baştan gibi önemli isimlerin yer aldığı dizi, her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

BKM imzalı "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" dizisinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez bulunuyor. Her karakterin kendine özgü bir hikayesi olduğu bu projede, Güven Kıraç'ın pavyondaki dansı olay oldu.

728xauto-002.webp

1080xauto.webp

18401315-728xauto.webp

hh.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar