Komşusu ne yapsa aynısını taklit etti... Aynı masayı alınca da patladı

Komşusu ne yapsa aynısını taklit etti... Aynı masayı alınca da patladı
Kadın, komşusunun sürekli kendisiyle aynı ürünleri almasını eleştirerek, "Bir hafta bekleseydin bari, bir de aldığım yerden almışlar. Bu kadar mı kıskançlık... Sandalyeler bile aynı. Taklitler aslını yaşatır." dedi.

Bir kadın, komşusunun taklit etme sorununa sitem ederek, video çekti.

Kadın çektiği videoda "Geçen hafta bu masayı aldım, 'Bir hafta geçmeden taklit eden, kıskanan da alır' dedim. Biraz bekleyebilirdin, aynı yerden almalarına şaşırdım. Bu kadar mı kıskançlık... Sandalyeler bile aynı. Taklitler aslını yaşatır."şeklinde konuştu.

ekran-resmi-2024-04-30-12-35-17-001.png

Videoyu yayınladığı o sözler sosyal medyada gündem oldu. Kimisi desteklerken kimisi bu videosunu eleştirdi.

Videoda şunları söyledi:

"Yıllardır bu şahısla görüşmüyoruz. Sorun şu ki, o "Ben 1 ay önce sipariş verdim bu masayı" dedi ama bir ay önce onun mutfağı yoktu ki masa sipariş etsin. Bu masa zaten onun mutfağı kadardı. Öncelikle benim gibi balkonu mutfağına kattı. Herkese "Mutfağım küçük olduğu için tabureli masa alacağım" dedikten sonra gidip benim aldığım yerden, benim aldığım masadan alması... Yani "Beğendim aldım" desin sorun yok. "Bir ay önceden sipariş verdim" demesi... Adamla görüştüm, "3 gün önce aldılar" dedi. Bari mantıklı bir yalan uydur. Özenmekten vazgeç, beğendiğini söyleseydin sana verirdim."

Videonun altında sosyal medyadan binlerce yorum geldi. Bazıları kadına hak verirken bazı kullanıcılar da durumun abartılacak bir yanının olmadığını savundu. İşte yorumların bazıları....

Komşusu ne yapsa taklit etti... Aynı masayı da alınca böyle isyan etti - Resim : 1

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar