CHP’de aday mesaisi sürüyor! PM toplantısı öncesi detaylar belli oldu

CHP’de aday mesaisi sürüyor! PM toplantısı öncesi detaylar belli oldu
Yerel seçim çalışmalarına hız veren CHP, adaylarını belirlemeye devam ediyor. Yarın Genel Başkan Özgür Özel liderliğinde PM toplantısı yapmayı hedefleyen CHP'de İstanbul'un kalan ilçe adaylarının açıklanması bekleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi, yarın gerçekleştireceği toplantı ile İstanbul'un kalan ilçelerindeki adaylarını kamuoyuyla paylaşmayı planlıyor. Parti lideri Özgür Özel'in başkanlık edeceği toplantıda, İstanbul'un çeşitli ilçelerinde adaylık için belirlenen isimler ele alınacak.

Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın haberine göre, şu ana kadar Ataşehir, Fatih, Pendik, Arnavutköy, Bahçelievler, Beylikdüzü, Beşiktaş, Büyükçekmece, Esenler, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Sultanbeyli, Sultangazi ve Şişli ilçelerindeki adaylarını açıklayan CHP, İstanbul genelindeki diğer ilçelerle ilgili belirsizliği yarınki toplantıda sonlandırmayı hedefliyor.

Ancak, Ankara'da CHP'nin kalesi olarak görülen Çankaya ilçesi için adayın henüz açıklanmayabileceği konuşulurken, adayının gelecek haftaya bırakılabileceği belirtiliyor. Parti yöneticileri, yarınki toplantının aday belirleme sürecinin tamamı için son olmayacağını vurgulayarak, aday adaylarının başvurularını 20 Şubat tarihine kadar alacaklarını ifade etti.

CHP'nin genel başkanı Özgür Özel'in liderliğinde gerçekleşecek olan toplantının ardından, İstanbul ve diğer illerdeki seçim çalışmalarının şekillenmesi ve adayların belirlenmesi süreci devam edecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar