Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklamıştı! Cani koca için istenilen ceza belli oldu

Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklamıştı! Cani koca için istenilen ceza belli oldu
Sosyal medya fenomeni Merve Veziroğlu'nun 58 yerinden bıçakladığı iddia edilen eşi Yunus Yıldırım, ilk kez hakim karşısına çıktı. İlk duruşmada, Cumhuriyet savcısı sanık için 30 yıla kadar hapis cezası talep etti.

Anadolu 21. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Yunus Yıldırım, cezaevinden getirildi. Duruşmada Merve Veziroğlu ve taraf avukatları da hazır bulundu.

Sanık Yunus Yıldırım, savunmasında, "Eşimle sabah kalktık, kahvaltı hazırladık. Aramızda tartışma başladı. 'Senden çocuk yapmak istemiyorum' dedi. Bu durumu hazmedemedim. Ağzına geleni söyledi bana. Hala bana bir şeyler söylüyordu. Kahvaltıyı hazırladığımız bıçağı aldım. Hala bana bir şeyler söylüyordu. İlk o bıçağı elimden almaya çalışırken, benim parmaklarım kesildi. Boğazımı sıktı. Şimdi medyaya çıkıp takipçi kazanmak için sözler söylüyor. Ben isteyerek yapsam 112'yi aramam" şeklinde konuştu.

Sanık, evlenmeden önce zengin olduğunu, bıçaklama olayından bir hafta önce ise inşaatta çalıştığını belirtti.

301373.webp

Duruşmada söz verilen Merve Veziroğlu ise yaşadıklarını şöyle aktardı:

"Söylenen her şey yalan. Çok sinirli, öfkeli bir insan. Sürekli psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldım. Uzun süre tehdit etti. Bir gün önce işten ayrılmıştı. O gün çok sinirli geldi. Ertesi gün hala çok sinirliydi. Yanıma geldiğinde bana 'Yüklü miktarda para verebilir misin' dedi. Ben hiçbir şekilde eşimi aldatmadım. Ben zaten fiziksel olarak onunla mücadele edebilecek bir insan değilim. Kahvaltıyı hazırladım. Bıçağı mutfakta bıraktım. Beni içeri çağırdı. Kapıları kapattı. Perdeleri kapattı. İlk olarak beni fiziksel olarak hırpaladı. 'Ben seni burada öldürsem bile 5-6 ay yatar çıkarım' dedi. Kedileri içerideki odaya kapattı. Mutfağa gidip elinde bıçakla geldi. Korkuyla yorganı etrafıma sardım. Kurtulmaya çalışırken kafama darbe aldım. Sonra bıçakladı beni. Her yerimi kesti. Ben çocuğu aldırmamak için çok mücadele verdim."

30 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Duruşmada Cumhuriyet savcısı, sanığın öldürmeye teşebbüs suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti, sanığın savunma yapması için süre vererek duruşmayı erteledi.

İddianameye göre, sanık Yunus Yıldırım, "eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 34 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar