Milli boksör Adem Kılıççı Survivor'ın gerçek yüzünü anlattı! Acun Ilıcalı'ya kırgınım

Milli boksör Adem Kılıççı Survivor'ın gerçek yüzünü anlattı! Acun Ilıcalı'ya kırgınım
Milli boksör ve Survivor şampiyonu olan Adem Kılıççı, Katarsis programında Gökhan Çınar'ın konuğu olarak Survivor deneyimini ve Acun Ilıcalı'ya yönelik duygularını dile getirdi. Adem Kılıççı açıklamalarıyla gündeme oturdu.

Survivor All Star yarışmasındaki performansı ve yorumlarıyla dikkat çeken Adem Kılıççı, Katarsis programında samimi açıklamalarda bulundu. Kılıççı, Survivor deneyimini paylaşırken özgürlük hissinin olmadığını belirterek, oyun öncesi yapılan röportajlar ve sürekli çalışma temposunun zorluğuna dikkat çekti. Bazı günlerin uzun saatler süren oyunlarla geçtiğini ve bunun kendisi için zorlu bir deneyim olduğunu ifade etti.

uu.jpg

Gökhan Çınar'ın, neden bu sene Survivor'a gitmediği sorusuna ise Adem Kılıççı, Acun Ilıcalı ile yaptığı görüşmelerde sadece para kazanma odaklı olmadığını ve mücadeleye hazır olup olmadığını değerlendirmek istediğini söyledi. Ayrıca, Türkiye'nin en büyük dövüş projesini gerçekleştirmek istediğini de ekledi.

18639988-728xauto.webp

Nisa'nın şampiyonluğuna da değinen Kılıççı, rekabetin kirlenmemesi gerektiğini vurgulayarak, Nisa'nın bu konuda temiz bir performans sergilediğini belirtti. Ancak bazı yarışmacıların kirli rekabete başvurduğunu ifade etti.

kji.jpg

Adem Kılıççı'nın Acun Ilıcalı'ya yönelik itirafı ise dikkat çekiciydi. Kılıççı, Acun Ilıcalı'nın başarılı bir medya patronu olmasına rağmen kendisine projelerini anlattığında umursamaz bir tavır sergilediğini ve hatta projelerinin başarısız olacağını öne sürdüğünü dile getirdi. Bu durumun kendisini kırgın hissettirdiğini açıkladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar