Liverpool'a soğuk duş!

Liverpool'a soğuk duş!
İngiltere Premier Lig'de Liverpool, deplasmanda Brentford'a 3-1 mağlup oldu. Arsenal'in eksik maçını kazanması halinde Liverpool ile lider arasında 18 puan fark olacak.

Gtech Community Stadı''nda oynanan 19. hafta maçında ev sahibi ekip, 19. dakikada İbrahima Konate''nin kendi kalesine attığı golle öne geçerken 42. dakikada Yoane Wissa''nın golüyle farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı da 2-0 Brentford''un üstünlüğü ile sona erdi.

Liverpool''da Alexander Oxlade-Chamberlain 50. dakikada farkı bire indirdi. Brentford, 84. dakikada Bryan Mbeumo ile bir gol daha bularak farkı tekrar ikiye çıkardı. Premier Lig''de sezona kötü başlayan sonrasında bu maç öncesinde üst üste 4. galibiyet alan Liverpool, 3-1 mağlup olarak galibiyet serisini sürdüremedi.

Liverpool, ligde 28 puanda kalırken, Brentford ise bu galibiyetle puanını 26''ya yükseltti.

ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA HAVLU ATTI

Liverpool, şampiyonluk yarışında Arsenal ve Manchester City''nin çok gerisinde kalarak henüz ilk yarı bitmeden adeta yarışa havlu atmış durumda. İngiliz ekibinin sezonun geri kalanındaki en büyük hedefi, Premier Lig''i ilk 4 sırada bitirerek doğrudan Şampiyonlar Ligi''ne katılmak ve İstanbul''da oynanacak 2023 Şampiyonlar Ligi Finali''ne kalarak kupayı kazanmak. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar