Liverpool gol atmadan galip geldi!

Liverpool gol atmadan galip geldi!
İngiltere Premier Lig'de Liverpool, sahasında Leicester City'yi 2-1 mağlup etti. Liverpool'un iki golünü de Leicester City'nin savunma oyuncusu Wout Faes kendi kalesine attı.

Anfield Stadı''nda oynanan 18. hafta maçında ev sahibi ekip, 38 ve 45. dakikalarda Wout Faes''in kendi kalesine attığı gollerle galibiyete ulaştı. Leicester City''nin golünü, 4. dakikada Kiernan Dewsbury-Hall kaydetti.

Üst üste 4. galibiyetini alan Liverpool, 28 puana ulaştı. Leicester City ise 17 puanda kaldı.

Günün diğer maçında Brentford, West Ham United deplasmanında 2-0 galip geldi.

Öte yandan karşılaşmalar öncesi, hayatını kaybeden Brezilyalı efsane futbolcu Pele için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı ve oyuncular sahaya siyah bantla çıktı.

"RODGERS''A ÇAĞLAR TEPKİSİ"

Pandemi sezonunda harika bir performans göstererek Premier Lig''de yılın 11''ine seçilen Türk Milli takımının başarılı stoperi Çağlar Söyüncü, bu senenin tamamını yedek kulübesinde geçiriyor. Her ne kadar Leicester City''nin teknik direktörü Brendan Rodgers "Çağlar neden oynamıyor?" sorularına "Şu an için bu seviyeye yakın bile değil" cevabını vermiş olsa da Çağlar Söyüncü''nün gerçekten oynatılmama nedeni geçtiğimiz günlerde basına yansıdı. 

Haberlere göre Söyüncü, Leicester''ın sezon başında yaptığı sözleşme yenileme teklifini kabul etmediği için oynatılmıyor. İspanya''nın ve dünyanın tanınmış spor gazetesi Marca, geçtiğimiz günlerde yaptığı haberde Çağlar Söyüncü ile Atletico Madrid''in anlaşmaya vardığını ve Çağlar''ın sezon sonunda Atletico''ya transfer olacağını iddia etmişti. Söz konusu iddiayı Türk spor yazarı ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen de doğrulamıştı. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar