Kulisler hareketlendi: Gözler CHP Genel Merkezi'nin İzmir kararında

Kulisler hareketlendi: Gözler CHP Genel Merkezi'nin İzmir kararında
CHP’nin İzmir adayını belirlemek üzere partinin üst karar organları bugün toplanacak. Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre İzmir Büyükşehir Belediyesi adayı dikkat çeken bir isim öne çıkıyor.

CHP, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için İzmir Büyükşehir Belediyesi adayını belirlemek üzere bugün kritik iki toplantı düzenleyecek. Partinin üst karar organları olan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve parti meclisi (PM) tarafından yapılacak toplantılarda, İzmir ve ilçelerinin adayları netleştirilecek.

PolitikYol'dan Altan Sancar’ın haberine göre, Karşıyaka Belediyesi Başkanı Cemil Tugay'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı öne çıkıyor.

cemil-tugay.jpg

Dünden bu yana devam eden görüşmelerde Cemil Tugay'ın isminin ağırlık kazandığı iddia edilirken, CHP'nin MYK toplantısında ve parti meclisi toplantısında resmi olarak açıklanması bekleniyor. Cuma günü yapılan MYK ve parti meclisi toplantılarında konunun kısmen gündeme geldiği ancak ilçe adayları için çalışmaların devam etmesi nedeniyle detaylı bir şekilde ele alınmadığı ifade edildi.

Toplantıda sadece İzmir'in ilçeleri için değil, aynı zamanda İzmir dışındaki bazı bölgelerden gelebilecek adaylar da belirlenecek. Toplantı sonrasında ise adaylar, kamuoyuna duyurulacak. Cemil Tugay'ın toplantı öncesinde CHP genel merkezine gelerek Özgür Özel ile görüştüğü de bilgiler arasında yer alıyor.

CHP GENEL MERKEZi'NDE İZMİR TRAFİĞİ BAŞLADI

Bu gelişmelerle birlikte CHP'nin İzmir adayının belirlenmesi süreci büyük bir merakla beklenirken, adı ön plana çıkan Cemil Tugay aracı Genel merkeze girerken görüntülendi.

d9b25986-452f-447f-8acf-c6f1e158e69b.jpeg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar