Meral Akşener seçim konuşmalarını eleştirdi: Sanırsınız cenge gidiyoruz!

Meral Akşener seçim konuşmalarını eleştirdi: Sanırsınız cenge gidiyoruz!
İYİ Parti Genel Başkanı olan Meral Akşener, 31 Mart seçimlerinin genel değil yerel seçimler olduğunu söylerek, “Gören de bizi 'Ya Allah Bismillah' deyip savaşa gidiyor zannedecek." ifadelerini kullandı.

"Ordu Teşkilat Buluşması" ve aday tanıtım toplantısı için kente gelen İYİ Parti Genel Başkanı olan Meral Akşener, esnaf ziyaretlerinden sonra Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde partililerle buluşma gerçekleştirdi. Aday tanıtım toplantısının açılışında bir konuşan Akşener, seçim konuşmalarını eleştirdi.

aw130616-01-1.jpg

“SANKİ SEÇİME DEĞİL SAVAŞA GİDİYORUZ”

31 Mart'taki seçimin yerel seçimler olduğunu söyleyen Akşener, “Şimdi Türkiye’de seçime hazırlanırken ‘şu işleri yapacağım’ demek yerine ‘bana oy vermezseniz, teröristler gelir, bana oy vermezseniz Cumhurbaşkanımızı seçmemiş olursunuz, bana oy verirseniz dış güçler gelir’ deniliyor. Gören de bizi 'Ya Allah Bismillah' deyip savaşa gidiyor zannedecek. Alt tarafı yerel seçim, yerel seçimde ne olur? Adaylar ve projeleri rekabet eder, bu rekabetten de seçmen kazanır. Öyle bir gruplaşma ki bu, sanırsınız cenge gidiyoruz” sözlerini kullandı.

aw130616-02.jpg

aw130616-05.jpg

aw130616-07.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar