Kolay para kazanmak için eşinin yerine soyunup külotlu çorap giydi

Kolay para kazanmak için eşinin yerine soyunup külotlu çorap giydi
Kocaeli'de karısını para karşılığında başka erkeklerle konuşmaya zorlayan adam isteği reddedilince öyle bir şey yaptı ki duyan pes dedi.

Kocaeli'de internet üzerindeki sohbet sitelerinden para kazanmak isteyen U.A., iddiaya göre eşi F.A.'yı erkeklerle konuşmaya zorladı ve kabul etmeyince kadın kılığına girerek kendisi konuşmaya başladı.

İzmir'deki bir anaokulunda hizmetli olarak çalışan F.A. ile Tokat'ta restoranda çalışan U.A., yaklaşık 5 yıl önce sosyal medyadan tanıştı.

aw152832-01.jpg

KARISINI BAŞKA ERKEKLERLE KONUŞMAYA ZORLADI

Ancak internet ortamındaki görüntülü sohbet siteleri, çiftin arasını bozdu. U.A'nın karısı F.A'yı bu sitelere girmeye ve başka erkeklerle konuşmaya zorladığı iddia edildi.

aw152832-02.jpg

KADIN KILIĞINA GİRDİ SESİNİ DEĞİŞTİRDİ

F.A'nın bu talebi reddetmesi üzerine U.A, kadın kılığına girerek ve sesini değiştirerek başka erkeklerle sohbet etti. Bu şekilde canlı sohbet sitelerinden para kazandığı öne sürüldü.

Ayrıca, Bursa'da yaşayan C.S. ile tanışan F.A'nın görüntülü konuşma için para talep ettiği ve C.S'yi yazışmaları yaymakla tehdit ederek para istediği iddia edildi.

aw152832-03.jpg

Şantaja dayanamayan C.S'nin şikayetçi olması üzerine F.A. hakkında dava açıldı. Suçlamaları reddeden F.A. ise bu yazışmaların eşinin yaptığını iddia etti.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Kocaeli'nin Gölcük ilçesine taşınan F.A., eşi U.A'dan boşanmak için dava açtı. F.A., yaşadığı mağduriyetlerin delillerini topladıktan sonra polise ihbarda bulunarak boşanma davası açtığını belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar