Kan donduran olay: Eşinin cesediyle günlerce yaşadı: Evdeki köpeklere yedirdi

Kan donduran olay: Eşinin cesediyle günlerce yaşadı: Evdeki köpeklere yedirdi
Florida eyaletinde yaşanan bir olayda, 60 yaşındaki Gary Johnson'ın, ölen karısının cesedini evinin zemininde günlerce bıraktığı belirtildi. Polis, Johnson'ı karısının cesedinin çürümesine ve köpeklerin cesedi yemesine izin verdiği suçlamasıyla tutukladı.

Florida'da, dikkat çekici bir olay yaşandı. 60 yaşındaki Gary Johnson, ölen eşinin cesedini 5 gün boyunca evinde çürümeye terk ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Polis yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre, Johnson'ın 60 yaşındaki eşi, evlerinde bulunan bir odada sırt üstü yatarken bulundu. Bu trajik olay, bölgede büyük bir şaşkınlık ve üzüntüye neden oldu.

65e16b34211b5160-w1200xh1096.webp

EŞİNİN CESEDİNİ GÜNLERCE YANINDA TAŞIDI

Polis memurları, olay yerine ulaştıklarında kadının yaşamını yitirdiğini tespit etti. Ancak Gary Johnson, eşinin öldüğünü fark etmesine rağmen, cesedi günlerce evde bırakmış ve hatta iki köpeğinin cesedi kemirmesine izin vermişti.

Johnson, yapılan sorgulamada, karısının cesedini evde bırakmasının nedeninin "onu kaybetmek istemediği" olduğunu ifade etti. Ancak bu savunma, yetkililer tarafından kabul edilmedi ve Johnson, insan kalıntılarının uygunsuz bir şekilde saklanması suçuyla tutuklandı.

65e16b369b2d7278-w1200xh1788.webp

CESEDİNİ KÖPEKLER YEDİ!

Olayla ilgili detaylar, polis memurlarının evde yaptığı incelemeler ve Johnson'ın ifadeleri doğrultusunda ortaya çıktı.

Yapılan incelemeler sonucunda Johnson'ın ihmalinin eşinin cesedinin çürümesine ve köpeklerin cesedi yemesine neden olduğu tespit edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar