Ünlü astrolog Dinçer Güner 2 gününüz var diyerek uyardı! Sekstil açı başlıyor!

Ünlü astrolog Dinçer Güner 2 gününüz var diyerek uyardı!  Sekstil açı başlıyor!
Ünlü astrolog Dinçer Güner, Güneş ile Jüpiter arasında oluşacak olan sekstil açısının burçlara etkilerini değerlendirdi. Güner herkesi 2 gün boyunca dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Günlük burç yorumlarıyla milyonların ilgisini çeken Dinçer Güner, "Küçük fırsatlar büyük mutluluklar" mottosuyla, Güneş ile Jüpiter arasındaki olumlu enerjiyi vurguladı.

"Güneş ile Jüpiter arasında sekstil açı oluşacak ve bu etki 2 gün sürecek" diyen Güner, burçlara etkilerini şu şekilde açıkladı:

"Bu zaman dilimi, iyimserlik ve şansın yükseldiği bir dönem olacak. Kendimize güvenerek hareket etmek ve mutlulukları yakalamak için uygun bir zaman olacak. Kariyer alanında atılımlar yapmak, yeni işlere girişmek veya iş başvurularında bulunmak için olumlu bir atmosfer olacak."

1-08sr.webp

"Maddi anlamda da güzel gelişmeler yaşanacağını" söyleyen Güner, sözlerine şöyle devam etti:

"Yeni eğitimlere başlamak veya seyahatlere çıkmak, keyifli olacak. Bu dönemde yeni beceriler öğrenmek veya ilgi alanlarını genişletmek için fırsatlar doğacak. Ayrıca, yeni insanlarla tanışmak veya mevcut ilişkileri güçlendirmek için uygun bir zaman”.

6t6.jpg

SEKSTİL AÇI NEDİR?

Sekstil açı, bir dairenin altı eşit parçaya bölündüğünde oluşan 60 derecelik bir açı. Bu açı, astrolojide gezegenlerin konumları arasındaki ilişkileri ifade etmek için kullanılır ve genellikle Venüs'ün etkisi altında. Sekstil açısı, birbirine zıt olmasına rağmen uyumlu olan iki farklı gezegen arasında meydana gelir. Örneğin, ateş ve hava burçlarıyla su ve toprak burçları arasında sekstil açıları gözlemlenebilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar