Fatih Terim’den sonra şimdi de Aziz Yıldırım ve kızı dolandırıldı kaç lira kaybetti

Fatih Terim’den sonra şimdi de Aziz Yıldırım ve kızı dolandırıldı kaç lira kaybetti
Fatih Terim’in ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve kızı Gülşah Yıldırım’ın dolandırıldığı ortaya çıktı. Yıldırım ne kadar kaybetti? Nasıl dolandırıldı? İşte detaylar…

Bankacı Seçil Erzan’ın yüksek fon vaadiyle futbol dünyasından çok sayıda ismi dolandırmasının ardından bir dolandırıcılık olayı daha patlak verdi. Futbol dünyasından bir isim daha dolandırıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve kızı Gülşah Yıldırım’ın dolandırıldığı ortaya çıktı.

Sabah’tan Arzu Kaya’nın haberine göre, Yıldırım ve kızının imzasını taklit ederek 763 bin lirayı zimmetine geçiren firari muhasebecinin ifadesi ortaya çıktı.

İddialara göre Temmuz 2022'de kayıplara karışan Murat E., iş yerindeki yetkisini kötüye kullanarak müşterilere yapılması gereken ödemelerde eksiklik yaptı ve geri kalan miktarı nakit olarak kendi hesabına aktardı.

azizyildirim-1.jpg

Murat E., şirket sahipleri Aziz Yıldırım ile kızı Gülşah Yıldırım Gordi'nin imzalarını taklit ederek bankalara sahte talimatlar gönderdi ve yüklü miktar parayı zimmetine geçirdi.

Mahkemeye ifade veren Murat E., 20 yıldır aynı şirkette çalıştığını ancak psikolojik sorunlarının olduğunu ve bu nedenle ani bir kararla işinden ayrıldığını iddia etti.

firari-muhasebeci-mahkemede-ortaya-cikti-gulsahyildirimgordi.jpg

Müşterilere yapılan ödemelerin Aziz Yıldırım ve kızının talimatıyla yapıldığını savunarak suçlamaları reddetti.

Murat E., "Benim hesabıma avans ödemesi de gönderildiği doğru ancak kendim yapmadım” dedi.

e14c0104f0b4ac949f07f32e8e52a59bc7676f5d.webp

HESABINA 763 BİN 500 LİRA GÖNDERİLDİ

Bilirkişi raporuna göre, şirketin banka hesabından Aziz Yıldırım'ın hesabına 763 bin 500 lira gönderildiği ve Murat E.'nin bu parayı nakit olarak çektiği tespit edildi. Ayrıca, gönderilen paranın bir kısmının şirket kayıtlarına geçirilmediği belirlendi.

Mahkeme bu durumun "güveni kötüye kullanma" suçunu oluşturabileceğini belirterek dosyanın ilerleyen süreçlerdeki gelişmelere bağlı olarak değerlendirilmesine karar verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar