Kocaeli’de Starbucks’ta vatandaşın içtiği kahveyi masalardan alıp döktüler! Filistin'e destek verdiğini iddia edenler iyice saçmaladı

Kocaeli’de Starbucks’ta vatandaşın içtiği kahveyi masalardan alıp döktüler! Filistin'e destek verdiğini iddia edenler iyice saçmaladı
Türkiye’nin hemen hemen her ilinde gerçekleşen Starbucks protestolarına bir yenisi daha eklendi.

Kocaeli’de İsrail’in Filistin’e karşı saldırılarına tepki gösteren bir grup, Starbucks’ta oturan vatandaşların içeceklerini ellerinden alıp yere döktü.

İsrail’in Filistin’e karşı başlattığı savaş devam ederken İsrail’e karşı protestolarda arttı. Protestolar arasında en çok dikkat çeken ise Starbucks önlerinde olan protestolar oldu.

Bursa’da ki protestoların ardından bir protesto da Kocaeli’de yapıldı.

66.jpg

Bir grup Starbucks’a girerek masalarda oturan vatandaşların ellerindeki içecekleri alıp yere döktü.

"Ayıp ayıp" diye bağıran grup oturan vatandaşları zorla “Hadi kalk” diyerek yerlerinden kaldırmaya çalıştı.

mmhmhmh.jpg

Protestocuların başında bulunan kişi “Bundan sonra Starbucks’ta kahve içene rahat yok” diyerek bağırdı.

mbg.jpg

PROTESTODAN 1 GÜN ÖNCEKİ PAYLAŞIM DİKKAT ÇEKTİ

Protesto öncesinde sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise “Yarın Kocaeli'nin en işlek, en kalabalık Starbucks'ı beklesin bizi müşterilerine Ebu Ubeyde'yi dinleteceğiz” ifadelerinin kullanıldığı ortaya çıktı.

tweet.jpg

ELİNDE IPHONE İLE KAHVE İÇENLERE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Bursa’da bir Starbucks şubesinde kahve içenlere tepki gösteren bir şahıs, müşterilerin “Hadi canım hadi yürü daha siyasiler bir şey yapmıyor” tepkisiyle karşılaşmıştı.

Yine Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan bir Starbucks mağazasına giren kadın “Hiç mi vicdanınız sızlamıyor” diyerek oturanlara tepki göstermişti. Genç kadının elindeki iPhone dikkat çekmişti.

İSRAİL- FİLİSTİN ARASINDA SON DURUM

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı, İsrail'in "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlerine yönelik sürekli ihlallerine karşılık verme” gerekçesiyle kapsamlı saldırı düzenlerken, İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne yoğun hava bombardımanı başlattı.

İsrail, 7 Ekim’den bu yana 38'i Gazze Şeridi içindeki çatışmalarda olmak üzere 354’ü asker 1200 İsraillinin öldüğünü, 5 bin 132 kişinin yaralandığını duyurdu.

İsrail’e göre, Kassam Tugayları'nın elinde 239 İsrailli esir bulunuyor. Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığına göre, İsrail'in saldırılarında 4 bin 506’sı çocuk, 3 bin 27’si kadın olmak üzere 11 bin 78 Filistinli öldürüldü, 27 bin 490 kişi yaralandı.

Batı Şeria ve Kudüs’te de İsrail güçleri ve Yahudi yerleşimciler, 182 Filistinliyi öldürdü.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar