Şikayetçi olur olmaz arabası kurşunlandı! Ayhan Bora Kaplan dosyasında jet gözdağı

Şikayetçi olur olmaz arabası kurşunlandı! Ayhan Bora Kaplan dosyasında jet gözdağı
Ankara’da suç örgütü yönettiği iddiasıyla tutuklanan Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı.

Ankara’da “Kaplanlar” grubu olarak bilinen suç örgütünü yönettiği iddiasıyla gözaltına alınan Ayhan Bora Kaplan, “örgüt kurma”, “kasten yaralama”, “yağma”, “kişiyi hüviyetinden yoksun kılma” ve “işkence” suçlamasıyla tutuklandı. Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında önemli bir gelişme yaşandı.

T24’ten Asuman Aranca’nın haberine göre Ayhan Bora Kaplan ve eski polis müdürlerinden şikâyetçi olan kişinin arabası kurşunlandı.

Şanlıurfalı müteahhit Aziz Savaş, Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında emniyete giderek, 4 polisten, "kendisini darp ettikleri ve rüşvet istedikleri" iddiasıyla şikâyetçi oldu.

araba.jpg

Aziz Savaş, açığa alınan Özay’a kendi elleriyle 30 bin dolar teslim ettiğini iddia etti. Kendisine koruma tahsis edilen Savaş’ın arabası dün akşam saatlerinde kurşunlandı.

Servet Yılmaz ve Asayiş Şube Müdürü Oben Özay tarafından tehdit ve darp edildiğini iddia eden Savaş asayiş müdürüne 30 bin dolar teslim ettiğini söyledi.

96.jpg

Ekim ayında verdiği bu ifadeden sonra kendisine koruma tahsis edilen Savaş’ın arabası dün akşam saatlerinde kurşunlandı. Olayda kendisi ve koruması yara almazken, Savaş bir kez daha emniyete giderek şikâyetçi oldu.

Son olarak soruşturma dahilinde aranan firari Barış Kurt, yakalandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar