Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'beceriksiz' çıkışı: ''Seçimden korkma''

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'beceriksiz' çıkışı: ''Seçimden korkma''
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gündeme gelen "seçimler ertelensin" tartışmasına atıfta bulunarak, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

14 Mayıs''ta yapılması planlanan 2023 genel seçimleri ile ilgili takvim, Kahramanmaraş''ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yeniden tartışma konusu oldu. Seçim tarihinin 14 Mayıs''a yetişip yetişmeyeceği konuşulurken, eski TBMM Başkanı ve AKP Kurucu Üyesi Bülent Arınç sosyal medya hesabından yaptığı "Seçimler ivedilikle ertelenmeli" açıklaması ile gündemi daha da ateşlendirdi. 

"SEÇİMDEN KORKMA"

Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim erteleme tartışmalarına karşı çıkarak, sosyal medya hesabından Erdoğan''ı hedef alan bir paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımda "Bu ülke sana 20 yıl verdi. Darbe gördü sayende. Covid’de 5 maskeye muhtaç ettin. Ormanlarımız yandı, uçak bulamadın. Ekonomiyi çökerttin. Depremde yıkıldık. Hep beceriksizdin. Sana verecek 1 yıl değil, 1 günümüz bile yok. Bir beceriksizliğe daha katlanamayız. Seçimden korkma." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar