Madonna'nın 'yardım' paylaşımına Haluk Levent'ten yanıt geldi

Madonna'nın 'yardım' paylaşımına Haluk Levent'ten yanıt geldi
Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremde can kaybı 35 bin 418’e yükseldi. 10 ilde ciddi hasarlara yol açan depremin ardından yardım çağrısında bulunanların arasına ünlü yıldız Madonna’da katıldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerin arından dünyaca ünlü isimler de Türkiye''deki depreme kayıtsız kalamadı. Bu isimlerden biri de ABD''li şarkıcı Madonna oldu.

Dünyaca ünlü yıldız Madonna''nın Instagram hesabından yaptığı ''bağış'' paylaşımına, AHBAP''ın kurucusu ve başkanı şarkıcı Haluk Levent''ten cevap gecikmedi. Levent, Twitter''dan, " Thank you Madonna" notunu düştü.

 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Herkes Sevgililer Günü’nde aşktan söz ediyor. Tüm sevgi ve iyileştirici enerjimizi bu şiddetli depremde büyük kayıp ve yıkım yaşayan Suriye ile Türkiye’ye gönderelim. 33 bin 181 kişi öldü. Birçok kişi evini, işini ve tabii sevdiklerini kaybetti. Şehirler tümüyle haritadan silindi. Bu çok üzücü!" şeklinde yazan Madonna, AHBAP platformuna bağış çağrısında bulunmuştu.

Madonna paylaşımının sonuna, "The Best Place to Donate is—-ahbap.org" (bağış yapabileceğiniz en iyi yer ahbap.org) ifadesini yazmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar