Madonna'dan ‘AHBAP’ paylaşımı

Madonna'dan ‘AHBAP’ paylaşımı
10 ilde ciddi hasar ve can kaybına neden olan depremde tüm Türkiye yasa bürünmüştü. Enkaz altında mahsur kalan vatandaşlar için arama kurtarma ekipleri canlarını dişlerine takarak çalışmalar yürütürken, dünyaca ünlü Madonna taziye mesajları yayınladı. Deprem bölgesinde çekilen fotoğrafları paylaşan Madonna, "Sevdiklerini söylemiyorum bile. Tüm şehirler silindi. Kalp kırıcı" ifadelerini kullanarak, AHBAP Derneği'ne bağış çağrısında bulundu.

Madonna, Kahramanmaraş depremi sonrası sosyal medya hesabından hem Türkiye hem de Suriye için yardım çağrısı yaptı. 54 yaşındaki ünlü, paylaşımında deprem bölgesinde çekilen fotoğraflara yer verdi.

MADONNA “BİNLERCE KİŞİ ÖLDÜ”

Madonna, "Sevgililer Günü''nde herkes aşktan bahsediyor. Bu büyük depremde büyük kayıp ve yıkım yaşayan Türkiye ve Suriye''ye tüm sevgi ve şifa enerjimizi gönderelim. Binlerce kişi öldü. Orada birçok kişi evini ve işini kaybetti. Sevdiklerini söylemiyorum bile. Tüm şehirler silindi. Kalp kırıcı" diyerek AHBAP Derneği''ne bağış çağrısı yaptı.

Murat Boz, Pınar Altuğ, Işın Karaca, Mert Alaş ve Didem Balçın gibi ünlü isimler de Türkiye ve Suriye için yardım çağrısı yapan Madonna''ya teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar