Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Erdinç Yapan

Erdinç Yapan

KALBURÜSTÜ

Kazanmak

Filenin Sultanları’nın arkalarına aldıkları rüzgâr ve ardı ardına kazandıkları zaferler her ne kadar ülkenin bir kısmında üzüntü kaynağı olsa da Türkiye’nin dünyanın en önemli spor organizasyonlarında birincilik kürsüsüne çıkması ve Millî Marşımızı tüm dünyaya dinletmesi adına çok büyük bir gurur kaynağı.

Kazanmayı spor müsabakaları özelinde unutmuş bir milletin evladı olarak voleybolcu kadınların varlıkları ve kazandırdıkları zaferler ülke olarak en büyük mutluluk kaynağımız.

Birbirine karşı öfke ve nefretle dolu bir topluluk olma yolunda hızla ilerlerken ardı ardına kazanılan zaferler bu kötü gidişata kısa bir süre için de olsa mola aldırdı.

Hız kesmeden devam eden başarılar, örnek gösterileceği yerde farklı noktalardan kırpılarak saldırıya uğruyor olsa da milyonlarca vatandaşın bu kazanımlardan zevk aldığı muhakkak!

Çünkü kazanmak dünyanın en güzel duygularından biri…

Hemen her alanda kaybetmeye alıştırılmış bireyler olarak ardı ardına gelen zaferlere karşı başlarda temkinli bir şekilde duruyor olsak da artık bizler de kazanılan zaferlerin tadını çıkarmaya başladık.

Kazanmanın verdiği mutluluk ve heyecan bir kez damarlara girdiği zaman onun verdiği hazzı uzun zaman yaşayabilirsiniz.

Eğer teslim olmayıp, çevredeki tüm kötücül söylemlere kulaklarımızı tıkar ve hedeflerimiz doğrultusunda koşmaya devam edersek kazanabileceğimizi Filenin Sultanları bizlere net bir şekilde gösterdi.

‘Birilerine inat’ kazanılan bu başarılar toplum üzerinde öylesine mutluluk verici bir etkiye sahip oldu ki özellikle son zamanlarda adları gazetelerin üçüncü sayfalarındaki cinayet ve dayak haberleriyle anılan kadınlar, üzerlerindeki ölü toprağından sıyrılma fırsatı buldu.

Kazanmanın imkânsız olmadığını ve tek yapmaları gerekenin hedeflerine odaklanmak olduğunu bir kez daha anladılar.

Çünkü herkes de biliyor ki bir defa kazanmanın tadını aldığınızda onu bir daha hiç bırakmak istemezsiniz. Bunun için de her zaman hayatın içinde ve pozitif bireyler olarak kendinize bir yer açma gayreti içine girersiniz.

Kazanmayı bizlere yeniden öğreten ve bu mutluluğu yıllardır bizlere reva görmeyen A Millî Futbol takımına iyi bir örnek olan A Millî Voleybol takımımız günün sonunda toplumun her kesimine ulaşma fırsatı buldu.

Kimilerinin sinir uçlarıyla oynadılar kimilerini de fazlasıyla mutlu ettiler.

Kazanmak kelimesinin ne demek olduğunu bizlere bir kez daha gösterdiler ve bu zaferlerin altını da kalın çizgilerle işaretlediler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları