İzmir adayı olacağı iddia edilmişti: CHP ile TİP'in son pazarlığında Ankara'nın o ilçesi Değirmenci'ye bırakıldı

İzmir adayı olacağı iddia edilmişti: CHP ile TİP'in son pazarlığında Ankara'nın o ilçesi Değirmenci'ye  bırakıldı
TİP’ten İzmir Belediye Başkan adayı olacağı iddia edilen sunucu İrfan Değirmenci’nin CHP ile görüşmeleri sonucunda Ankara’da başka bir ilçeden aday olacağı öne sürüldü.

Halk TV'deki görevinden ayrıldıktan sonra yerel seçimlerde Türkiye İşçi Partisi’nden (TİP) İzmir adayı olacağı iddiaları ile gündeme gelen ekranların sevilen yüzü İrfan Değirmenci ilk kez konuştu.

gercekizmir.com'a iddiaları değerlendiren Değirmenci, adaylık konusundaki düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: "Bunun İzmir’de konuşuluyor olması beni çok mutlu ediyor. Başka şehirlerde de konuşuluyor olması mutlu ediyor. Ben halkımızın mücadelesini büyüteceğim her yerde bana uygun görülecek her pozisyona adayım."

Adaylık konusunun Parti Meclisi’nde konuşulacağını belirten Değirmenci, “Tartışacağız, konuşacağız. Süreç belli en geç 20 Şubat’ta Yüksek Seçim Kurula’na (YSK) listeler teslim edilmiş olacak. Genel seçimlerde milletvekili seçildik aslında itirazlarımı kabul etmiş olsalardı elimizde belgeler vardı ama mücadele devam ediyor. Bir kez kaybettiysen bir daha dene ama bir daha yenil ama daha güzel yenil” ifadelerini kullandı.

ÇANKAYA’YA KAYDIRILDI

Öte yandan İrfan Değirmenci’nin TİP’ten İzmir adaylığına ilişkin TİP ile görüşen CHP’li yetkililerin, İzmir’de TİP’e CHP kontenjanından meclis üyeliği teklif ettikleri de öne sürülüyor. Tüm bu yaşanan gelişmeler ardından Değirmenci’nin adaylığının Çankaya’ya kaydırılacağı iddia ediliyor.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar