MHP’li belediye başkanı CHP’li vekile şikayet etti: Dertlerini bir bir anlattı

MHP’li belediye başkanı CHP’li vekile şikayet etti: Dertlerini bir bir anlattı
MHP'li Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a Ağın ilçesine yatırım yapılmadığını belirterek, hizmet gelmediğinden yakındı.

MHP'li Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, kentte yerel seçim çalışmalarını yürüten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a ilçeye yatırım yapılmadığını söyleyerek dert yandı.

Elazığ'da İlçe belediye başkanlarının seçim çalışmalarına katılan Erol, ilçe belediye başkan adayıyla birlikte AKP ve MHP başkan adaylarını ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

AKP’nin adayı Şeref Çakar’ı, parti seçim ofisinde ziyaret eden Erol, daha sonra MHP'li Ağın Belediyesi'ne giderek Belediye Başkanı Ali Uslu’yu ziyaret etti.

"SİYASET NEZAKETTİR"

“Seçim çalışmalarımız kapsamında Ağın'da bir dizi ziyaret ve temasta bulunduk” diyerek açıklamalarda bulunan Uslu, öncelikle kendi adayları Sayın Taner Öğünç ile halka açık bir toplantı düzenlediklerini belirterek, “Ağın Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız Sayın Ali Uslu ile de bir araya geldik. Siyasette nezaket her zaman olmalı. Siyaset yalnızca karşıtlık üzerinden söylemler geliştirilerek yapılacak bir süreç değil. Aynı zamanda hizmette bir farklılığın yaratılması anlamında adayların başarısı, aday olduğu bölgelerle ilgili daha iddialı projeler ortaya koyarak sürdürülmesi gereken bir süreç olduğunu değerlendiriyorum. Ağın’ın başarılı bir belediye başkanı var ama bizim iddiamız onun eksikliklerini, olumsuzluklarını yorumlayarak değil daha iyi şeyler yaparak, hizmette bir farklılık yaratarak adaylık sürecini götüreceğiz. Ben kendisine de başarılar diliyorum. Siyaset nezakettir. Seçim biter ama dostluklarımız devam edecek. Biz bu kentin gerçekleriyiz. Bu kentte üstlendiğimiz siyasi görevler var" ifadelerini kullandı.

MHP'Lİ BAŞKAN, CHP'Lİ VEKİLDEN YARDIM İSTEDİ

Vekil Erol’un açıklamasının ardından konuşan Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu’da ilçenin nüfusunun düştüğünü belirterek, ilçenin unutulduğunu dile getirdi.

Ağın nüfusunun bin 672 olduğuna değinen Uslu, “Hepimiz büyük şehirlerde yaşadık. Bir sitenin toplam nüfusu kadar nüfusumuz var. Burada birinin acısı olsa, burnu kanasa biz koşuyoruz. İyi günde, kötü günde beraberiz. Bence siyaset her zaman bir kenara konulmalı ve benden daha iyi kim yapabilecekse AK Parti’nin de CHP’nin de fark etmez, Rabbim ona nasip etsin çünkü derdimiz burada ilçemiz” ifadelerini kullandı.

“Ağın ilçesi unutulmuş” diyen Uslu, "Özellikle Baskil, Keban ve Ağın bu bölgeler unutulmuş durumda. Elazığ’da Kovancılar, Karakoçan ve Palu metropol ilçeler. Bütün projeler oralarda uygulanır” şeklinde konuştu.

Kendi ilçesine yatırım yapılmamasından yakınan Uslu, “Sesimizi böyle duyurabiliyoruz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda da arkadaşlarımız, iş insanlarımız, sizin gibi kıymetli ve hemşehrilerimizi düşünen büyüklerimiz sayesinde yaptık. Buraya kadar geldikleri için Sayın Gürsel Erol’a teşekkürlerimi iletiyorum” diyerek, Erol’dan yardım istedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar