İYİ Parti’de yaprak dökümü sürüyor: Bir isim daha istifa etti

İYİ Parti’de yaprak dökümü sürüyor: Bir isim daha istifa etti
İYİ Parti Bodrum Belediye Başkanı adayı ve milletvekili adayı olan Mehmet Tosun, istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, partisinden istifa ettiğini sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. Bodrum’un Konacık beldesinde 2 dönem belediye başkanlığı yapmış, daha sonra 2014 yerel seçimlerinde MHP'den, 2019 yerel seçimlerinde ise İYİ Parti'den Bodrum Belediye Başkanı adayı olan Tosun, 2023 genel seçimlerinde İYİ Parti'den 3. sıra milletvekili adayı olmuştu.

yeni-proje-10-o6zx.webp

"GÖRDÜĞÜMÜZ LÜZUM ÜZERİNE..."

Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Mehmet Tosun, partiden istifasını şu sözlerle dile getirdi: "Kıymetli dava arkadaşlarım. Bodrum Belediye Başkan Adaylığı, Muğla Milletvekili Adaylığı ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlenmiş olmanın sorumluluğuyla İYİ Parti çatısı altında geçirdiğim süre boyunca, partimizin yükselmesi ve gelişmesi için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Gördüğümüz lüzum üzerine İYİ Parti’deki tüm görevlerimden ve parti üyeliğimden istifa ettiğimi belirterek, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

Mehmet Tosun, açıklamasında partisine ve dava arkadaşlarına teşekkür ederek, geçmişteki görevleri süresince desteklerinden dolayı Bodrumlu hemşehrileri, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, il ve ilçe başkanlarına, yöneticilere, üyelere ve partiye oy veren tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Tosun'un açıklaması şu şekilde:

gd3vsxcw0aatzzb.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar