6 Şubat depremlerinde kayıp çocuk iddiası ile ilgili Bakan Mahinur Göktaş suskunluğunu bozdu!

6 Şubat depremlerinde kayıp çocuk iddiası ile ilgili  Bakan Mahinur Göktaş suskunluğunu bozdu!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, 1.912 çocuk depremde kayboldu iddialarına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.

ABD’li pedofili milyarder Jeffrey Epstein'ın skandal olayının ardından gözler 6 Şubat depremlerinde kaybolan çocuklara çevrildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, kayıp çocuk iddialarına yanıt verdi.

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Ankara'da gerçekleşen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Göktaş, toplantıda 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde yakınlarını kaybeden çocuklarla ilgili iddialara cevap verdi.

ppp.jpg

Göktaş, konuşmasında depremzede çocuklarla ilgili olarak başından itibaren kamuoyunu şeffaf bir şekilde bilgilendirdiklerini vurgulayarak, "1.912 çocuğumuzdan bir tanesinin bile kayıp olması durumunun söz konusu olmadığını tekraren ilan ediyorum. Çocukların kimlik tespitleri; Sağlık, İçişleri, Adalet ve Aile Bakanlığı ile tüm paydaşlarla birlikte titizlikle yapıldı." şeklinde konuştu.

Bakan Göktaş, depremin ardından kaybolan çocuklar konusundaki endişelerin gereksiz olduğunu ve çocukların kimlik tespitleri sürecinin birçok bakanlık ve ilgili kurumun katkılarıyla başarıyla tamamlandığını vurguladı.

sll.jpg

JEFFREY EPSTEİN OLAYI NE?

18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamalarıyla gündeme gelen işadamı Jeffrey Epstein'ın ölümüyle ilgili detaylar, herkes tarafından takip ediliyor.

10 Ağustos 2019'da tutuklu bulunduğu New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde ölü bulunan Epstein'ın ölümü çeşitli iddiaları beraberinde getirdi.

Epstein'ın kız arkadaşı Ghislaine Maxwell Epstein'ın suçlamalarla yargılandığı davada suçlu bulunarak ceza almıştı. Maxwell'ın zenginler, ünlüler ve devlet görevlileri için reşit olmayan kızların fuhuş tuzağına çekilmesi organizasyonunda Epstein'ın faaliyetlerine yardımcı olduğu iddiası mahkemede gündem olmuştu.

Epstein'ın mağdurlarından Virginia Giuffre, Prens Andrew'un kendisini 17 yaşındayken taciz ettiğini öne sürerek 2021'de New York'ta dava açmıştı.

Giuffre, Prens'in reşit olmadığını bilmesine rağmen kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etmişti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar