Son dakika... MSB'den flaş karar! Askere tamamen yasaklandı

Son dakika... MSB'den flaş karar! Askere tamamen yasaklandı
Milli Savunma Bakanlığı, operasyon harekat bölgesinde görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri personeline yönelik yeni bir düzenlemeye imza attı.

Milli Savunma Bakanlığı, gündemdeki konulara dair önemli bir açıklamayla harekat bölgelerinde görev yapan askerlerin cep telefonu kullanımına sınırlama getirdiğini duyurdu.

Bakanlık kaynaklarından alınan bilgilere göre, yapılan açıklamada özellikle akıllı ve kameralı telefonların kullanımının kesinlikle yasaklandığı vurgulandı.

Güvenlik kaygıları ve operasyonların sağlıklı yürütülmesi amacıyla alınan bu karar, askerlerin harekat bölgelerindeki cep telefonu kullanımını kapsayacak şekilde uygulanacak.

Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri, akıllı ve kameralı telefonların yasaklanmasının, askeri personelin güvenliğini ve operasyonların etkin bir şekilde sürdürülmesini amaçlayan bir tedbir olduğunu belirtti.

Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri alınan bu kararın askeri personelin güvenliği ve operasyonların başarıyla yürütülmesi amacıyla olduğunu belirtti.

Yasak kapsamında, askeri personelin akıllı telefonlarını kullanmamaları ve kameralı cihazlarıyla operasyon bölgelerinde bulunmamaları gerektiği vurgulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar