İşte ABD’de kripto para anketi! Sonuçlar çok şaşırttı!

İşte ABD’de kripto para anketi! Sonuçlar çok şaşırttı!
Dünya genelinde kripto para birimi benimsenirken ABD’de kullanıcıların kripto para birimleri noktasında tutumlarını anlayabilmek için Pew Research, kripto para birimleri hakkında anket yaptı.

Pew Research, tarafından kısa bir süre önce yapılan araştırmaya göre, fiyat istikrarsızlığı, bir dizi iflas ve düzenleyici belirsizliğin ardından ABD ’deki kişilerin pek çoğu kripto para birimlerine yatırım yapma ve ticaret yapma konusunda genellikle güvensizlik duyuyor.

Yapılan araştırmada Pew Research tarafından, “Kripto para birimleri hakkında en azından biraz şey duyduklarını söyleyen Amerikalıların büyük çoğunluğunun (yüzde 88), dörtte üçü kendilerine güvenmediklerini belirtiyor.” ifadeleri kullanıldı.

Kripto para piyasası, büyük ve küçük pek çok yatırımcıyı dijital varlık satın almaya çeken uzun bir boğa koşusu sonrasında yaklaşık bir yıl içinde önemli ölçüde değer kaybı yaşadı. Son aylarda, Amerika Birleşik Devletleri merkezli büyük bankalar ve kripto para borsaları çeşitli sebeplerden dolayı faaliyetlerine son verdi. Yaşanan bu olayların ardından ABD merkezli düzenleyiciler kripto para şirketleri üzerindeki baskılarını artmasıyla birlikte, yatırımcıların da bu alana olan yaklaşımlarında değişikliklerin olabileceği düşünülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar