İstanbul'da akılalmaz olay! Hastaneye kontrole giden kadın minibüste doğum yaptı

İstanbul'da akılalmaz olay! Hastaneye kontrole giden kadın minibüste doğum yaptı
Bahçelievler'de 32 haftalık hamile Mizgin Güçlü kontrol için hastaneye gittiği sırada yolcu minibüsünde doğum yaptı. İşte detaylar...

Olay, perşembe günü saat 09.00 civarlarında Kocasinan Merkez Mahallesi mevkiinde Yayla-Topkapı güzergahında çalışan bir minibüste oldu. Edilen bilgiye göre, 32 haftalık hamile olan Mizgin Güçlü eşi Murat Güçlü ile birlikte hastaneye kontrole gitmek için evden yola çıktı. 1 buçuk yaşındaki çocukları da yanlarında olan çift, Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne gitmek için Yayla-Topkapı hattında çalışan Hakan Yücel'in kullandığı bir yolcu minibüsüne bindi.

istanbul039da-yolcu-minibusunde-dogum-2193-dhaphoto1.jpg

BİR ANDA SANCILANDI

Mizgin Güçlü Yayla Işıkları Durağı mevkinde sancılandı. Murat Güçlü ve yolcuların ikazıyla birlikte sürücü Yücel, Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne doğru yola çıktı. Minibüs kısa bir sürede hastaneye vardı. Eşi, sağlık çalışanlarından sedye talep ederek Mizgin Güçlü'yü minibüsten indirmeye çalıştı. Sancıları artan Mizgin Güçlü doğumun başladığı ifade ederek minibüsten aşağı inemeyeceğini söyledi. Sağlık personellerinin yardımıyla 32 haftalık hamile Mizgin Güçlü minibüsün içinde doğum yaptı. Doğumundan sonra bir sağlık çalışanın kucağında hastane içerisine götürülen prematüre bebeğin durumunun iyi olduğu ifade edildi. Asmin bebeğin Bahçelievler Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelerden sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenilirken enfeksiyon kapan kadının ise Bahçelievler Devlet Hastanesi'nde tedavisi hala devem etmekte.

istanbul039da-yolcu-minibusunde-dogum-2193-dhaphoto3.jpg

"MİNİBÜSÜN DEMİRLERİNDEN TUTUNARAK SESSİZCE KENDİMİ SIKTIM"


Minibüste doğum yapan Mizgin Güçlü, "Ben hastaydım, eşim de beni muayeneye götürüyordu. Sonra birden sancım tuttu. Sancım tutunca ben de ıkınmaya başladım. ilk önce suyum geldi, sonra bebek doğdu. Doktor ve hemşireler hemen koştular ve bebeği aldılar. Minibüste de sağ olsun bir hemşire vardı, bana çok yardımcı oldu. Bana 'Nefes al, nefes ver' diyerek doğumu gerçekleştirdi. O yardımcı olunca doğum kolaylaştı. Bebeğim 7 aylık doğdu, erken doğum oldu. Beklemiyorduk. Minibüste aniden sancım başlayınca kendimi yere attım. Minibüste bir sürü erkek vardı, ben de onlardan çekindiğim için bağıramadım. Minibüsün demirlerinden tutunarak sessizce kendimi sıktım. Sıkınca da zaten bebek geldi. Hastaneye 2 dakikalık mesafede bebek dünyaya geldi. Hastanenin kapısına gelir gelmez zaten bebek doğmuştu. Bebek arabanın içinde doğdu. Ben de şok oldum, ne yapacağımı bilemedim. Kucağıma almaya korktum. Minibüse bir tane bebeğimle bindim, inerken iki bebeğimle indik. Aslında bu çok güzel bir duygu ama kızım uzakta, ben buradayım. Henüz kızımı göremedim. Bir an önce kızıma kavuşmak istiyorum. Doktorların söylediğine göre bebeğimin durumu iyiymiş. Sadece neden erken doğduğunu araştırıyorlar, yoğun bakımda şu an. Ne zaman göreceğiz belli değil, eşim yarın doktorla görüşecek. Benim durumum iyi ama inşallah tez zamanda kızıma kavuşurum" ifadelerini kullandı.

Güçlü Ailesi, ikinci çocukları olarak doğan kızlarına Asmin adını koydu.

istanbul039da-yolcu-minibusunde-dogum-2193-dhaphoto4.jpg

istanbul039da-yolcu-minibusunde-dogum-2193-dhaphoto5.jpg

istanbul039da-yolcu-minibusunde-dogum-2193-dhaphoto7.jpg

istanbul039da-yolcu-minibusunde-dogum-2193-dhaphoto8.jpg

istanbul039da-yolcu-minibusunde-dogum-2193-dhaphoto9.jpg

istanbul039da-yolcu-minibusunde-dogum-2193-dhaphoto10.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar