Murat Kurum'un bıçaklanan genç kıza verdiği vaat gündem oldu: İktidarda olduklarını unuttu

Murat Kurum'un bıçaklanan genç kıza verdiği vaat gündem oldu: İktidarda olduklarını unuttu
Kağıthane’de kasklı bir şahıs tarafından bıçaklı bir saldırıya uğrayan üniversite öğrencisi, gerçekleşen olayla alakalı saldırganın bulunması konusunda AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum’dan yardım istedi. Kurum'un verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum, bugün Kağıthane’de yaptığı bir esnaf ziyaretinden sonra sokakta yürüyerek bazı vatandaşlarla sohbet etti. Sohbet sırasında geçtiğimiz ay Kağıthane’de gece yarısı kasklı bir şahıs tarafından bıçaklı bir saldırıya uğrayan Marmara Üniversitesi İstatistik Bölümü 2. sınıf öğrencisi olan Aslıhan Zengin(20), Murat Kurum’un yanına gelerek gerçekleşen olayla alakalı saldırganın bulunması konusunda yardım talep etti.

OKUL HAYATIM BİTTİ

Üniversite öğrencisi olan Aslıhan Zengin, “Saldırgan halen bulunamadı. Ben sokağa çıkamıyorum. Okula gidemiyorum, okul hayatım bitti. Sizden tek ricam destek olmanız” ifadelerini kullandı.

aw129308-01.jpg

"SOKAKLARIMIZI HUZURLU HALE GETİRECEĞİZ"

Bunun üzerine Murat Kurum, “En yakın zamanda inşallah yakalayacağız. Siz burada gecenin 12’sinde, 2’sinde evinize huzurla gideceksiniz. Sokaklarımızı huzurlu hale getireceğiz. Bütün birimlerle de uyum içerisinde çalışacağız. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin” sözlerini kullandı.

PARTİSİNİN İKTİDARDA OLDUĞUNU UNUTTU

Kurum’un bu sözleri ise sosyal medyada gündem oldu. Yurttaşlar, 22 yıldır AK Parti'nin ülkeyi yönettiğini hatırlatarak, “Kurum’un ülkeyi kimin yönettiğinden, İçişleri Bakanı’nın kim tarafından haberi yok galiba” sözlerini kullandı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar