Mesai arkadaşlarını öyle bir yöntemle dolandırdı ki! Hırsızların bile ağzı açık kaldı

Mesai arkadaşlarını öyle bir yöntemle dolandırdı ki! Hırsızların bile ağzı açık kaldı
Denizli'de, aynı iş yerinde arkadaşlarıyla çalışan kadın, sinsi bir planla mesai arkadaşlarının evlerini soymaya kalkıştı. Altın günü organizasyonu bahanesiyle evlere misafir olan kadın, mesai arkadaşlarının anahtarını kopyalayarak 1.2 milyonluk altını tereyağından kıl çeker gibi çalıp ortalıktan yok oldu.

2 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşen olayda, Mehmet K. ve eşinin evine giren hırsız, 700 bin liralık ziynet eşyasını çalarak iz bırakmadan kayıplara karıştı.

MESAİ ARKADAŞLARININ EVİNİ SOYMAK İÇİN PLAN KURDU

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yürütülen detaylı bir operasyon sonucunda, hırsızlığın arkasında S.A. adlı bir kadının olduğu belirlendi. S.A.'nın, iş yerinde aynı ekibinde çalıştığı Mehmet K. ve eşinin evini soymak için sinsi bir plan kurduğu ortaya çıktı.

ii8.jpg

ALTIN GÜNÜ OPERASYONU

S.A., iş yerindeki arkadaşlarına "Altın Günü" adını verdiği bir operasyon düzenleyerek, onları evine davet etti. Bu özel günle birlikte S.A., mağdurların evlerinde bulunan değerli eşyaları inceledi ve yer tespiti yaptı. Aynı zamanda mağdurların çantalarından habersizce ev anahtarlarını kopyalayan S.A., bu sayede hırsızlığını iz bırakmadan gerçekleştirdi.

Hırsızlık günlerinde iş yerinden izin alarak mağdurların evlerine giden S.A., daha önceden tespit ettiği altınları çalarak kayıplara karıştı. Toplamda 1.2 milyon liralık altını çalan S.A., evinde gizlediği altınların bir kısmını ele geçirilenler arasında bulundu.

tgt.jpg

JASAT dedektifleri ve Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı'nın ortak çalışması sonucunda gözaltına alınan S.A., jandarmadaki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi. Ancak, mağdurların zararlarını karşılaması nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mağdurlardan Mehmet Kızılkaya, Jandarma ekiplerine teşekkür ederek, "Allah onlardan razı olsun, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerimize çok teşekkür ederim" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar