İstanbul Beylikdüzü’nde kuyumcuda milyonluk soygun! Tam 4 saniye sürdü

İstanbul Beylikdüzü’nde kuyumcuda milyonluk soygun! Tam 4 saniye sürdü
İstanbul Beylikdüzü ilçesinde maskeli 4 hırsız, kepengi ve camlarını kırdıkları kuyumcuya girerek 4 dakika içinde 1,5 kilogram altın çaldı.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde Barış Mahallesi Palmiye Sokak'ta bulunan kuyumcuya saat 04.00 sıralarında beyaz bir otomobille yaklaşan, yüzleri maskeli 4 şüpheli, kepenk ve cam kapıyı kırarak içeri girdi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, soygunculardan biri kapıda gözcülük yaparken diğer üç kişi ellerinde beyaz çuvallarla kepenk ve cam kapıyı zorlayarak açtıktan sonra kısa sürede içeri girmeyi başardı

beylikduzunde-kuyumcudan-4-dakikada-yaklasik-bir-bucuk-kilogram-altin-calan-supheliler-kamerada-1994-dhaphoto1.jpg

4 DAKİKADA 1,5 KİLO ALTIN ÇALDILAR

Gözcü olan hırsız, etrafı gözetlerken diğer üç kişi hızla tezgahta bulunan ziynet eşyalarını topladı. İddiaya göre, ortalama 4 dakika süren hırsızlık operasyonunda şüpheliler, yaklaşık bir buçuk kilogram ziynet eşyasını beyaz çuvallara doldurarak kaçtı.

beylikduzunde-kuyumcudan-4-dakikada-yaklasik-bir-bucuk-kilogram-altin-calan-supheliler-kamerada-1994-dhaphoto6.jpg

HIRSIZLAR HER YERDE ARANIYOR

Olayın ardından polis ekipleri, ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından polis, soygunu gerçekleştiren şüphelileri yakalamak için çalışmalara başladı.

beylikduzunde-kuyumcudan-4-dakikada-yaklasik-bir-bucuk-kilogram-altin-calan-supheliler-kamerada-1994-dhaphoto5.jpg

OLAY ANBEAN KAMERADA

Güvenlik kamerası görüntülerinde, yüzleri maskeli 3 kişinin kepenk ve cam kapıyı kırarak kuyumcuya girdiği, tezgahta bulunan altınları toplayarak beyaz çuvala doldurduğu anlar net bir şekilde görüldü. Şüpheliler daha sonra çaldıkları altınlarla olay yerinden hızla kaçarak izlerini kaybettirdi.

beylikduzunde-kuyumcudan-4-dakikada-yaklasik-bir-bucuk-kilogram-altin-calan-supheliler-kamerada-1994-dhaphoto2.jpg

"TEZGAHTA NE VARSA ALMIŞLAR"

Olaya tanık olan Mustafa Yılmaz, olayla ilgili "Komşumuzun kuyumcu dükkanını soymuşlar, soygun gece saat 04.00 sıralarında olmuş. Ekmek almaya indiğimizde baktık ki bir kalabalık var. Olay yeri inceleme geldi, parmak izi, güvenlik kamera görüntülerini aldılar" ifadelerini kullandı.

beylikduzunde-kuyumcudan-4-dakikada-yaklasik-bir-bucuk-kilogram-altin-calan-supheliler-kamerada-1994-dhaphoto8.jpg

Hırsızların beyaz bir araba ile geldiklerini aktaran Yılmaz, hırsızların kepenkleri kırdığını ve tezgahta olan her şeyi aldıklarını söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar