Çadırda yaşayan şehit ailesine Haluk Levent kayıtsız kalmadı! Haftaya annemize ev alacağız

Çadırda yaşayan şehit ailesine Haluk Levent kayıtsız kalmadı! Haftaya annemize ev alacağız
Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in çadırda yaşayan ailesine kayıtsız kalamadı.

Şehidin ailesinin evinin 6 Şubat'taki depremlerde yıkılması nedeniyle çadırda yaşadığı bilgisi paylaşıldı. Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile şehit ailesine ev alacaklarını açıkladı.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in anne ve babasına acı haber ulaştı. Şehidin ailesinin yaşadığı konteyneri ısıtamadıkları için çadırda kaldıkları ortaya çıktı. Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, X hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

"HAFTAYA ANNEMİZE BİR EV ALACAĞIZ"

Haluk Levent, şehit ailesine yardım etmek amacıyla kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, çadıra 10 adet ısıtıcı bırakıldığını ve aileye ev alacaklarını duyurdu. Levent, "Bugün Bursa konserimin geliri ve Hasan Can Kaya kardeşimin 1 gösteri hasılatıyla birlikte haftaya annemize bir ev alacağız" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Haluk Levent'in şehit ailesinin çadırını paylaşarak, "Şehit Müslüm Özdemir'in ailesinin ev hakkı mevcut. Bu konuda Kahramanmaraş Valimiz sayın Ünlüer bizleri aydınlattı. Ama bizler de bir ucundan tutalım dedik" dedi.

ft.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar