Ortalık fena karışacak! Demet Akalın'ın iddiası Seda Sayan'ı kızdıracak... Programı bizim elimizden aldı

Ortalık fena karışacak! Demet Akalın'ın iddiası Seda Sayan'ı kızdıracak... Programı bizim elimizden aldı
Demet Akalın, şu günlerde Jess Molho ile birlikte sunduğu "Gel Konuşalım" programında, yıllar önce Alişan ile birlikte hazırladığı sabah programının beklenmedik bir şekilde sona ermesinin ardındaki gerçeği ilk kez paylaştı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, programları kapandıktan sonra kanalın Seda Sayan ile anlaştığını öğrendiğinde büyük bir şaşkınlık yaşamıştı.

HER ŞEY OLABİLİR JESS

Sosyal medya hesaplarından Seda Sayan'ı silen Demet Akalın, konuyla ilgili yeni iddialar ortaya attı. "Gel Konuşalım" programında yaşadığı deneyimleri paylaşan Akalın, eski programlarıyla ilgili konuşurken, "Seda Abla, bizim elimizden alana kadar" diyerek başladığı açıklamasında, Seda Sayan'ın kendisine "Ben geliyorum sabahların sultanı" şeklinde bir mesaj attığını belirtti. Akalın, bu durumu "Her şey olabilir Jess, burası televizyon dünyası" sözleriyle noktaladı.

65a0ef1abf66f504.webp

“KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMADIM”

Seda Sayan ise yaşanan durum hakkında "Kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam" açıklamasını yapmıştı. Ancak Demet Akalın, "Cenaze evine davulla gidilmez" diyerek bu iddiaya karşı çıktı.

65a0ef39b2c8b226-w1200xh1234.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar